Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Programa Trobada Coordinadora d'Infraestructures Llibertàries
12 oct 2015
Programa de la primera Trobada de la Coordinadora d'Infraestructures Llibertàries, el proper 17 i 18 d'Octubre a Manresa.
. . . . . . . . .


Programa Coordinadora Infraestructures Llibertàries

Dissabte 17 i Diumenge 18 d'Octubre
Ateneu Anarquista la Ruda, Manresa.

Dissabte 17

10h Arribada

11h Roda de presentacions dels diversos projectes

12:30h Xerrada i debat: Economia de regal.

14h Dinar de traje

16h Enxarxar

18:30h Propera trobada

21h Sopar

22.30 Nit de concert acústic, jocs i cine.Diumenge 18

10-12h Treball comunal a la Ruda

12h Tallers sobre coneixements artesanals

14h Dinar a la Ruda

16h Debat: Suport mutu contra l'austeritat

19h Bailoteo. . . . . . . . .

Programa detallat:


Dissabte 17

10h Arribada

En arribar a la Ruda trobarem un espai amb taulons que ens serviran per organitzar-nos durant la trobada: Torns de cuina, torns d'acompanyament nens i nenes, transport per la tornada,...

11h Roda de presentació dels projectes

Breu presentació de cada projecte, desitjos i necessitats. El temps de cada intervenció s'orientarà d'acord al nombre de presentacions.

12:30h Xerrada i debat: Economia de regal

A la pàgina web està disponible el text.

14h Dinar de traje

16h Enxarxar

A partir dels desitjos i necessitats dels col·lectius i les complicitats que vulguem teixir, ens trobarem en grups amb elements en comú. En aquests grups podrem parlar específicament d'aquells temes que ens interessen, coordinar-nos en allò que necessitem, etc

18:30h Propera trobada

Parlar sobre la següent trobada i organitzar-nos : quan, com, qui la organitza, que es vol aconseguir,...

21h Sopar a la Ruda

22.30 Nit de concert acústic, jocs i cine.

Ens agradaria passar una nit juntes on poder compartir les mes grans i més petites rialles, jocs, balls, tertúlia, cine,... Porta un joc per compartir una estona divertida juntes! Hi haurà concert acústic.

Diumenge 18

10-12h Treball comunal a la Ruda

Col·laborarem amb les companyes de la Ruda en tasques amb les que necessiten un cop de mà.

12h Tallers

Algunes companyes s'han ofert per realitzar tallers per compartir diversos coneixements artesanals. De moment hi ha confirmats taller de destil·lació, seguretat informàtica i contacontes.

Si vols fer un taller escriu al correu de contacte per tal de poder incloure'l al programa, durant les jornades també hi haurà espai per proposar tallers.

14h Dinar a la Ruda

16h Debat: Suport mutu contra l'austeritat

A la pàgina web està disponible el text.

19h Bailoteo

Abans d'acomiadar-nos punxadiscos i a ballar!


. . . . . . . . .


Menjar

Considerem que l'alimentació i l'elaboració del menjar, és una tasca molt important en la cura de les nostres vides. Volem visibilitzar aquest treball de cura i per això l'espai per cuinar estarà ubicat en una zona visible, integrat com un espai més de la trobada on col·laborarem totes organitzant-nos en torns.

El dinar de dissabte serà de traje, i els altres àpats els prepararem entre les que siguem i amb els aliments que entre totes portem. A la pàgina web es pot trobar un llistat d'aliments i materials per portar que pensem que podem necessitar. A l'arribada trobareu un tauló amb torns de cuina on apuntar-se.
Per altra banda, tot allò que vulgueu portar per regalar, encara que no s'esmenti al llistat de coses per portar, serà benvingut amb goig!

Les companyes de la Ruda demanen que el menjar sigui vegà, o vegetarià en cas de que els productes provinguin d'animals viscuts amb respecte.

Algunes ens em proposat per comprar alguns aliments bàsics prèviament, com arròs, pasta, oli i algunes begudes. A la trobada portarem un llistat d'aquestes despeses i hi haurà un pot per cobrir-les.

Allà hi haurà una nevera amb aquestes begudes perquè les agafeu quan vulgueu, així com desar aquells aliments que porteu per compartir gratis. També hi haurà un altre nevera únicament amb cerveses artesanals de les que disposa la Ruda habitualment. Les que estem organitzant aquesta primera trobada hem valorat no servir alcohol gratuït, per aquest motiu qui vulgui consumir aquestes begudes les pagarà directament a la Ruda a preu de cost. Tot i així, si alguna vol portar per regalar algun alcohol artesanal ho podrà posar a la nevera gratis.Què puc portar?

A la pàgina web podeu trobar un llistat de materials que necessitarem.

A part, també animem a portar coses que elaboreu en els projectes (llibres, medicines artesanals, massatges, vegetals,...) per regalar i compartir gratis durant la trobada.


Nenes i nens

Estem organitzant un espai preparat per les nenes i els nens amb materials per jugar, crear,... Hi haurà torns i voluntaris per acompanyar en aquest espai. Volem que aquesta responsabilitat no recaigui en les mares i pares, com és habitual, i que elles també puguin participar de les xerrades, tallers i reunions amb altres companyes. Per això animem a totes aquelles que no tenen fills i filles ajudar a cobrir els torns d'aquest espai.

Demanem a les mares i pares confirmar assistència i que venen nens i nenes, així com qualsevol necessitat especial.


Transport

A la pàgina web trobareu informació per com arribar a la Ruda.

Aquelles que vulgueu coordinar-vos per viatjar plegades escriviu al correu de contacte, ja sigui perquè disposeu de vehicle i places buides o per saber si podeu afegir-vos algun viatge, i no coneixeu altres companyes de la vostre zona que assisteixin. Gestionarem la coordinació perquè us pugueu organitzar. Per futures trobades pensem que seria interessant fer algun tipus de programa interactiu que no requerís d'un grup de persones que ho gestiones.

Per tornar hi haurà un tauló on apuntar els viatges amb vehicles i places buides per poder coordinar-se aquelles que vulguin compartir el viatge de tornada.Allotjament

Hi ha espai per dormir, porta't màrfega i sac.. Demanem que confirmeu quantes persones us quedareu a dormir.

També hi haurà la possibilitat de disposar d'alguns llits, prioritzarem oferir-los a aquelles persones que ho necessitin. Si es el teu cas, avisa'ns per organitzar-nos.Web

A la pàgina web s'anirà actualitzant la informació per la trobada. Hi trobareu el contacte per confirmar assistència i també coordinar-nos pel transport, allotjament, espai nens i nenes i materials per portar.

Web: http://infraestructures.alscarrers.org
Correu de contacte: infraestructures ARROBA riseup.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Programa Trobada Coordinadora d'Infraestructures Llibertàries
12 oct 2015
No hi ha cap breu presentació o explicació del que es vol plantejar, més enllà d'un títol, per a que qualsevol assemblea llibertaria (com la meva mateixa, que no ens hem assabentat d'això fins ara) puguem decidir si volem anar-hi? Algun breu resum del projecte?
Re: Programa Trobada Coordinadora d'Infraestructures Llibertàries
12 oct 2015
he vist que a l'enllaç adjunt hi ha una descripció:

http://infraestructures.alscarrers.org/convocatoria.html
Re: Programa Trobada Coordinadora d'Infraestructures Llibertàries
14 oct 2015
La web està actualitzada amb els textos dels debats, llista de material que estaria bé portar, com arribar, etc.
Re: Programa Trobada Coordinadora d'Infraestructures Llibertàries
14 oct 2015
La web està actualitzada amb els textos dels debats, llista de material que estaria bé portar, com arribar, etc.
Sindicat