Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
La CUP no tria entre independència i socialisme (es queda amb res)
09 oct 2015
El discurs de la CUP s'assembla al d'un futbolista que entra a la professió dient que ja n'hi ha prou de donar cops a la pobra pilota, i que cada equip hauria d'estar al seu propi camp sense cobrar entrada.

Espero que aquest article sigui entès com una crítica a la faràndula electoral i parlamententària.
Ahir 8 d'octubre el partit CUP va donar una conferència a la Universitat Pompeu Fabra, de la qual tota la premsa esperava una resposta per la investidura d'Artur Mas (quart a la llista per Barcelona) com a president de la Generalitat autonòmica.

Albert Botran i Benet Salellas començaren retornant la patata calenta a la coalició «Junts pel sí», entre múltiples queixes sobre els mals del capitalisme, enmarcant als «Països catalans» la mobilització social contra els retrocessos legals i econòmics, condicionant la proclamació de president o formació de govern a la prèvia ruptura de la legalitat espanyola per formar un estat diferent.

Eulàlia Reguant féu referència a la proposta de 39 mesures com a pla de xoc per cobrir necessitats bàsiques de la població, i diu que estan fora de tota negociació política. Això pot donar a entendre que per arribar a un pacte no cal atendre aquestes mesures.

Josep Manel Busqueta digué que no volen ser el farciment d'una operació de pacte amb l'Estat i que no volen càrrecs. Que això va de construïr un nou país, i que per la CUP volen res. Anuncia que «Junts pel sí» és la única formació política que pot i ha de formar govern.

El mitin va acabar amb el cant d'un lema conegut («Luchar, crear, poder popular» en català), sobretot de la mobilització obrera que recolzava el govern de Salvador Allende, mort a Chile l'11 de setembre de 1973.

Queden quasi les portes obertes a unes noves eleccions autonòmiques, a menys que pactin qualsevol cosa no vinculant per votar Artur Mas.
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/499339/index.php
https://www.youtube.com/watch?v=PcIqnMjXKfo

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La CUP no tria entre independència i socialisme (es queda amb res)
09 oct 2015
Arriba el gran partit de futbol i, quan l'àrbitre ha tirat una moneda per veure qui xuta la pilota, el jugador de la CUP es queixa que el públic està essent explotat amb el preu de l'entrada.
Una gran ovació desperta entre els aficionats, i alguns onegen banderes per a què guanyi la samarreta CUP.

Els altres jugadors i fins i tot l'àrbitre es miren la CUP amb incredulitat, sabent tots que no estan allà per guanyar o perdre sinó per jugar i cobrar. Amb això, a la banqueta seu el jugador de Ciutadans en espera de relleu si el joc no tira endavant.
Re: La CUP no tria entre independència i socialisme (es queda amb res)
09 oct 2015
El pueblo obrero, golpeado, subalimentado, enfermo, aterrorizado, termina traumatizado y ya no siente empatia por las gente precaria, marginal e inmigrada, y es incapaz de ver a la burguesia, la patria y el estado como sus verdaderos enemigos, y en cambio se somete a la vision de la clase politica de los partidos politicos, y comienza a ver al lumpem como gandules,inmorales, ladrones, tarados que viven de cualquier cosa y que solo merecen la represion de la fuerza. Y es aqui donde el pueblo obrero deslumbrado por los titulos universitarios de los jovenes falsificados, entra en contradiccion, y se niega asi mismo como proletariado, pero al no ser posible la negacion de uno mismo cae en la fustracion y en las inaccion.
Re: La CUP no tria entre independència i socialisme (es queda amb res)
09 oct 2015
Per :lacup los univ... i per a.
Que proposeu vosaltres?. Perque els/les NO independentistes, el poble ,les masses (menys els/les abstencionistes que per cert han baixat), voten CIUTADANS.
Que fem???
Re: La CUP no tria entre independència i socialisme (es queda amb res)
09 oct 2015
Cuando veais que no hay diferencia entre cup,ciu,psc,ciutadans....tiruri tiruri,etc entonces quizas tomemos conciencia de quien somos y donde estamos,y podremos comenzar a ir hacia la libertad,sin lideres,ni iluminadas.
Re: La CUP no tria entre independència i socialisme (es queda amb res)
09 oct 2015
Si la gente ha botado ciudadanos es por que el debate a pasado a ser independencia si o no. En vez de crear un sentimiento de clase hemos creado uno nacional. Que esperas? Hay muchos hijos de charnegos a los cuales no se les ha ido a buscar para hacer la revolucion solo se hemos buscado a las clases acomodadas (digo "populars" a venderles que la independencia es la solucion. Ahora nos lo comemos todos.
Re: La CUP no tria entre independència i socialisme (es queda amb res)
11 oct 2015
https://www.youtube.com/watch?v=4ilpd5C1Wug
Sindicato Sindicat