Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Presentació de l'assemblea comarcal d'Endavant (OSAN) del Baix Camp
04 oct 2015
Els propers dies 8 i 9 d’octubre realitzarem la presentació de l’assemblea comarcal d’Endavant (OSAN) del Baix Camp al Casal Despertaferro de Reus.
ereus.jpg
El dijous 8 d’octubre a les 19:30 comptarem amb les intervencions de la militant d’Endavant i exdiputada de la CUP Alternativa d’Esquerres Isabel Vallet i el regidor de la CUP a l’Ajuntament de Reus David Vidal, per després fer un debat de la necessitat de construir contrapoder popular i d’enfortir organitzativament l’Esquerra Independentista.

El divendres 9 d’octubre a les 20:00 hores al Casal Despertaferro passarem el documental “Un mapa en moviment. Descobrint un país en construcció”, elaborat per la campanya “Som Països Catalans”. A més comptarem amb Aleix Cardona, membre de l’organisme de construcció nacional “Som Països Catalans” i militant d’Endavant (OSAN). En acabar, a partir de les 12 de la nit, festa a la Taverna Despertaferro amb punxa-discs i begudes de la terra.
Mira també:
https://www.facebook.con/events/1645747412334449/
http://www.endavant.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Presentació de l'assemblea comarcal d'Endavant (OSAN) del Baix Camp
05 oct 2015
Los libertarios tenemos que recordar una y otra vez, para no engañarnos, que ellos los de la izquierda independentista aspiran al poder, y nosotros como anarquistas a destruirlo.
Anivel municipal donde ejercen poder, mas alla de las apariencias izquierdistas, ni se cuestiona el capitalismo, y caen en los vivos de los partidos politicos, sirviendo a la injusticia y participando en los entresijos, camabalaches y privilegios, por su conciencia camgrenosa de cultura burguesa, de acumular poder y del delegacionismo, que son la raiz de la corrupcion, y estos de endevant, partidarios del centralismo democratico es decir del comunismo autoritario del estado gestor, los vemos apoyando a los gobiernos cubano y venezolano, que es lo mismo que decir creadores de elites burocratas y traidores al proletariado.
Re: Presentació de l'assemblea comarcal d'Endavant (OSAN) del Baix Camp
05 oct 2015
Jo soc anarco, un anarco fins els.....de 'anarcosectes'.un mitjà plural que no es de cap partit: ni dels anarcoliberals, ni dels indepes ni de ningú de Tothom!
Sindicato Sindicat