Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Endavant-Osan edita un butlletí informatiu sobre Cerdanyola a internet
30 jul 2003
El col.lectiu Endavant Osan ha posat en marxa un butlletí informatiu sobre la nostra ciutat que, amb el nom de Cerdanyola.Infos
El col.lectiu Endavant Osan ha posat en marxa un butlletí informatiu sobre la nostra ciutat que, amb el nom de Cerdanyola.Infos, s'ha començat a publicar a internet a l'adreça electrònica usuarios.lycos.es/Muixeranga/cerinfos.html. La revista electrònica presenta un editorial en el seu primer número que assegura ser una "mitjà de contrainformació" davant el buit que hi ha a la ciutat d'un "mitjà obert i plural al servei del teixit associatiu i els moviments socials".

El primer número de Cerdanyola.Infos, de periodicitat mensual, publica notícies sobre el preu de l'habitatge, les modificacions del Centre Direccional, les retribucions dels regidors i la roda d'entrevistes amb entitats de Participació Activa i Social (PAS).

El col.lectiu Endavant Osan defineix les informacions a publicar com enfocades des d'un punt de vista alternatiu i deslligats de les institucions i els seus editorials com elaborats des d'una òptica "catalana, independentista, d'esquerres i revolucionària".
Mira també:
http://usuarios.lycos.es/Muixeranga/cerinfos.html
http://www.paisoscatalans.org/muixerangaendavant
Sindicat Terrassa