Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Sense justícia Juan Andrés Benítez i tants altres
03 oct 2015
Publicación2.jpg
#2 ANYS SENSE JUSTÍCIA JUAN ANDRÉS BENÍTEZ
Aquest 5 d'octubre farà dos anys de la mort de Juan Andrés Benítez, veí del carrer Aurora del Raval de Barcelona. Dos anys en els que entitats, col·lectius, veïns i veïnes hem reclamat justícia i la depuració de responsabilitats per una actuació policial desproporcionada i assassina.

Sabem que aquesta mort és conseqüència de les estratègies de repressió i estigmatització del nostre barri per afavorir la renovació del veïnat i atreure'n un de nou amb major poder adquisitiu, que encaixi amb l'anomenada “Marca Barcelona”. Els interessos privats estan per sobre del bé comú, i l'especulació i la venda de la nostra ciutat, posa en perill les nostres vides.

Sempre hem proclamat que resistir és vèncer, i així ho hem demostrat moltes vegades. Ara fa un any, en el primer aniversari de la mort de Juan Andrés, els veïns i veïnes del Raval vam ocupar el solar situat al carrer Aurora i durant aquests 12 mesos hem anat construint l'"Àgora Juan Andrés Benítez". Així el reclam de justícia per a Juan Andrés, i per tants altres, és manté viu, al mateix temps es va regenerant un espai per a l'ús de la comunitat, dels que habitem en aquests carrers, i el protegeix de l'especulació urbanística.

DIUMENGE 4 d'octubre a les 18.00h, tots i totes esteu convidades a celebrar el primer aniversari de l'Àgora Juan Andrés Benítez (carrer Aurora/Riereta, al Raval de Barcelona).

DILLUNS 5 d'octubre a les 19.30, convoquem una manifestació per reclamar justícia per Juan Andrés, Pedro Álvarez, Yassir, ... des de la plaça de Bonsuccés fins el carrer Aurora.
Mira també:
https://asamblearaval.wordpress.com/2015/09/12/jornades-de-suport-a-la-campanya-2-anys-sense-justiciajuanandres/
https://barcelonamarca.wordpress.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat