Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Sense justícia Juan Andrés Benítez i tants altres
03 oct 2015
Publicación2.jpg
#2 ANYS SENSE JUSTÍCIA JUAN ANDRÉS BENÍTEZ
Aquest 5 d'octubre farà dos anys de la mort de Juan Andrés Benítez, veí del carrer Aurora del Raval de Barcelona. Dos anys en els que entitats, col·lectius, veïns i veïnes hem reclamat justícia i la depuració de responsabilitats per una actuació policial desproporcionada i assassina.

Sabem que aquesta mort és conseqüència de les estratègies de repressió i estigmatització del nostre barri per afavorir la renovació del veïnat i atreure'n un de nou amb major poder adquisitiu, que encaixi amb l'anomenada “Marca Barcelona”. Els interessos privats estan per sobre del bé comú, i l'especulació i la venda de la nostra ciutat, posa en perill les nostres vides.

Sempre hem proclamat que resistir és vèncer, i així ho hem demostrat moltes vegades. Ara fa un any, en el primer aniversari de la mort de Juan Andrés, els veïns i veïnes del Raval vam ocupar el solar situat al carrer Aurora i durant aquests 12 mesos hem anat construint l'"Àgora Juan Andrés Benítez". Així el reclam de justícia per a Juan Andrés, i per tants altres, és manté viu, al mateix temps es va regenerant un espai per a l'ús de la comunitat, dels que habitem en aquests carrers, i el protegeix de l'especulació urbanística.

DIUMENGE 4 d'octubre a les 18.00h, tots i totes esteu convidades a celebrar el primer aniversari de l'Àgora Juan Andrés Benítez (carrer Aurora/Riereta, al Raval de Barcelona).

DILLUNS 5 d'octubre a les 19.30, convoquem una manifestació per reclamar justícia per Juan Andrés, Pedro Álvarez, Yassir, ... des de la plaça de Bonsuccés fins el carrer Aurora.
Mira també:
https://asamblearaval.wordpress.com/2015/09/12/jornades-de-suport-a-la-campanya-2-anys-sense-justiciajuanandres/
https://barcelonamarca.wordpress.com/

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more