Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Missatge de Policia local d'Abrera al grup "Raza Española" de Facebook
29 set 2015
Hi ha missatges d'un policia local d'Abrera al grup "Raza Española" de Facebook, estan publicats amb el nom Mario Herrero Donate i fins i tot a pujat la seva propia foto amb una sammarreta d'espanya per a demostrar el seu patriotisme, també diu a uns dels seus missatges que es policia, la seva pàgina personal revela que es d'Abrera.
12033092_10206600658566912_4503169091602595177_n.jpg
Mario-Herrera-Donate-Abrera.png
Mario-Herrero-Donate-facebook-raza-española.png
Tinc respecte per totes les opinions pero quan algú que es policia local admet que es un seguidor d'una pàgina plena de missatges racistes que es diu "Raza Española", anomena a la Generalitat "ratas" i fa comentaris homofobics com " los que estamos aqui y defendemos a España sólo nos queda el apoyo del resto de Españoles ya que hemos perdido la esperanza en unos politicos amariconados" o "Si estos son los valores de esta pagina a la cual seguia me parece que no son los mios para mi Raza Española es otra cosa AMOR CORAJE LUCHA HISTORIA HERMANDAD SACRIFICIO y eso no es lo que estoy viendo lo siento pero prefiero mi Raza Española"

La idea de difundir aquesta informació que ja de per si és pública al estar posada voluntariament per el protagonista a un grup obert, seria per preguntar si algú sap si esta permes el ser policia local amb persones que públicament fan comentaris homofòbics i insulten al govern de Catalunya, perque al meu parer no hauria de ser-ho, però abans de denunciar res és millor estar informat per a no ficar la pota.

Poso l'adreça del grup com a proba tot i que em repugna fer propanga aquest tipus de pàgines, entenc que es necessiten probes per a demostrar que no esta inventat.

I tot sigui dit, aquest senyor s'ha pronunciat contra el boicot als productes catalans, el que m'alegra molt saber, però això no treu que estigui bé fer comentaris homofobics i insultar al govern de Catalunya.

També comentar que sóc conscient que és possible d'obrir perfils falsos peròs les fotos confirmen són la mateixa persona.
Mira també:
https://www.facebook.con/RAZA-Española-413293065409398/timeline/

This work is in the public domain

Comentaris

Borrados
29 set 2015
Al parecer a borrado todos sus mensajes del grupo que si existian, pero queda la captura de pantalla arriba como prueba.
Sindicato Sindicat