Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: corrupció i poder
Guia per a votar el 27S
25 set 2015
Catalunya es a la vora del abisme: cal fer un pas endavant, perquè els catalans som al límit de l´ estupidesa.
Guía per a votar el 27S

Hi ha vuit opcions de vot, que són aquestes:

PP: el partir centralista i anticatalà de Rajoy, que ha salvat la Banca provocant un déficit de l´Estat pel mateix import, que ha portat Espanya a un atur de cinc milions i que ha atacat el nivell de vida dels treballadors tot rebaixant sous, pujant l´IVA i fent retallades en educació, sanitat i dependència. Flaire franquista. El partit dels corruptes i de la corrupció a tot l´Estat. Caspa i Formación del Espíritu Nacional. Ple d´inútils.

Ciutadans: Franquícia del PP amb molt poques diferències amb aquest: cares noves i butxaques encara buides. Fòbia contra la llengua catalana. La dreta neoliberal i anticatalanista sense caspa.

Junts pel SÍ: Artur Mas, el president de la Generalitat i de les retallades, abans i més fortes que al resta d´Espanya: l´euro sanitari. Baixada de sous al sector sanitari i als funcionaris. Impagament de les farmàcies i del deute amb els dependents. Péssim gestor. Hereu del Molt Corrupte Jordi Pujol i de les 200 famílies patrícies de Catalunya: Millet i companyia. Jugada mestre de mag-mentider, gran corrupte i heroi de la pàtria, fent-hi una coalició amb tres trepes i un babau. Ven fum i il.lusions. És l´amo de TV3%. Juga a la ruleta amb el nostre futur, els nostres diners i les nostres pensions. Ell no té res a perdre: millor anar a presó com a heroi que com a corrupte.

Podem o Catalunya si que pot. La resurrecció del PSUC. Estalinistes, populistes, bolivarians i els seus companys de viatge. Al totpoderós Comitè Central d´il.luminats anida una fastigosa dictadura.

CUP: Independència ja, amb sortida de la Unió Europea i del euro. Anticapitalisme radical en contradicció amb un nacionalisme ras i curt que s´ho emporta tot per davant.

PSOE: Progres sense ideologia ni programa, que ja fa anys van pactar amb el PP per a constituir el partit únic del actual sistema monàrquic, corrupte i centralista. Només poden oferir ocurrències, estúpids balls i altres acudits sense gràcia: han traït.

Unió: demòcrates cristians, vidus de Convergència i de la seva corrupció. El seu líder fou conseller d´Interior de Mas. Quan Esther Quintana va perdre un ull, va assegurar que els mossos no havien disparat bales de goma. Dos detinguts pels mossos d´esquadra van morir a les comissaries quan ell era Conseller d´Interior, sense que res s´aclarís. Defensa un catalanisme amb seny i dialogant.

Si no trobes cap partit que et convenci del tot, o bé al 3%, no t´esforcis, perquè sempre et queda l´abstenció. El partit de l´abstenció és, des de sempre, el partit de la majoria: hi guanya a totes les eleccions.

El 28 S comença la lluita contra l´estupidesa dels guanyadors, perquè guanyi qui guanyi ja hem perdut.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat