Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: guerra
Acció urgent contra la Europa (el món) del capital i la guerra
18 set 2015
120512mani4--300x150.jpg
[CATALÀ]El 2002 vam fer la Campanya Contra l’Europa del Capital i la Guerra sota el lema: “som milions i el planeta no és vostre”. La gravetat dels últims esdeveniments ens recorda aquesta campanya que va mobilitzar a milions de persones. Pensem que avui cal tornar a demostrar que estem en contra de la barbàrie, que la solució és atacar les causes i que ens solidaritzem amb la gent que pateix les conseqüències d'aquesta Europa del capital i la guerra.
Veiem imprescindible convocar des de baix per manifestar la nostra protesta i tornar a teixir les xarxes que ens permetin reaccionar i actuar. És per això, per activar propostes, iniciatives i discursos comuns, i sense cap ànim de protagonisme, que volem convocar una acció el diumenge 20 de setembre a les 12 del migdia. Proposem que sigui una marxa des de Canaletes fins al port de Barcelona en què cada persona, col·lectiu, organització porti la seva pancarta, el seu lema, la seva paraula per posar-les en comú sota la imatge del Gernika i recordar que ahir, avui i sempre estem contra el Món del capital i la guerra.
Cridem especialment a totes les persones i col·lectius que s'estan mobilitzant aquests dies: Stop Mare Mortum, Tanquem els CIEs, convocatòria al consolat d'Hongria, etc … perquè es facin seva la convocatòria i prenguin la iniciativa, enriquint-la perquè sigui comú.

————————————-

[CASTELLANO]En el 2002 hicimos la Campanya Contra la Europa del Capital y la Guerra bajo el lema: “som milions i el planeta no és vostre”. La gravedad de los últimos acontecimientos nos recuerda esa campaña que movilizó a millones de personas. Pensamos que hoy tenemos que volver a demostrar que estamos en contra de la barbarie, que la solución es atacar las causas y que nos solidarizamos con las personas que sufren las consecuencias de esta Europa del capital y la guerra.
Vemos imprescindible convocar desde abajo para manifestar nuestra protesta y volver a tejer las redes que nos permitan reaccionar y actuar. Por eso, para activar propuestas, iniciativas y discursos comunes, y sin ningún ánimo de protagonismo, queremos convocar una acción el domingo 20 de septiembre a las 12 del mediodía. Proponemos que sea una marcha desde Canaletes hasta el puerto de Barcelona en la que cada persona, colectivo, organización traiga su pancarta, su lema, su palabra para ponerlas en común bajo la imagen del Gernika y recordar que ayer, hoy y siempre estamos contra el Mundo del capital y la guerra.
Hacemos un llamamiento especial a todas las personas y colectivos que se están movilizando estos días: Stop Mare Mortum, Tanquem els CIEs, convocatoria en el consulado de Hungría, etc… para que hagan suya la convocatoria y tomen la iniciativa, enriqueciéndola en común.
Mira també:
http://www.ellokal.org/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat