Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
Catalunya camina a favor del canon SGAE per internet
14 set 2015
El TC suspèn cautelarment la llei de l'Agència Tributària de Catalunya. Aquest és el titular de la premsa del règim per denunciar que el govern espanyol ha aturat una taxa a serveis d'internet per compensar la indústria del cinema.
El llenguatge de la premsa del règim sempre camina cap a la justificació de tota política governamental essent víctima de l'opressió de Madrit.

SGAE i ADICAN són els dos membres de «La Coalición de Creadores e Industrias de Contenidos» que apleguen més interessats en fer recaptacions indiscriminades, que si bé ho han fet durant molts anys amb els famosos «Canon por copia privada» que tots i totes paguem en comprar impressores, discos CD i DVD, memòries USB i SD, etc. aquest impost el volen fer gestionar a l'administració de la Generalitat de Catalunya, la qual cosa permet un finançament més còmode encara que el de l'Esglesia Catòlica que ja cobra una assignació pel seu sosteniment i amb la justificació i càlcul «del número d'usuaris».

El govern (català) va aprovar una llei de gestió fiscal que el gobierno (madrileny) ha fet aturar amb una impugnació al Tribunal Constitucional, per conflicte de competències en algun(s) dels seus articles, com el que faria que les connexions a internet a Catalunya siguin més cares en impostos per tal de finançar les empreses de cinema.

Encara està pendent de resoldre el litigi entre administracions, així que, mirant-ho en positiu, si (Catalunya) guanya, tindrem una internet superior (en preu).
Mira també:
http://acn.cat/acn/801585/Politica/text/Tribunal-Constitucional-Agencia-Tributaria-de-Catalunya-cossos---.html
http://www.europapress.es/nacional/noticia-tc-suspende-cautelarmente-articulo-ley-hacienda-catalana-afecta-funcionarios-2015091

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat