Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Anàlisi :: ecologia
Bon Pa. Bones Energies
17 ago 2015
S'inicia l'alquímia, el mestre nigromant ens introdueix en un món de destreses i sentiments, aigua, farina, volta, aigua, farina, amor, farina, oli, perícia, voltes, formes, repòs. I cos, massa amb cos que amaga milers de formes ...
Pan-masa-madre-loquesomos-3-1.jpg
pan-masa-madre-loquesomos-5-300x199.jpg
pan-masa-madre-loquesomos-4-300x169.jpg
Iñaki Alonso *. LQSomos. Agost 2015

Al fil d'una trobada d'encanteris, alquímies, antídots, màgies ... Alguns pensaran que només és fogassa, barra, llibreta, barroer, rosca, xapata, pita ...

El camí brilla al sol i la calor es converteix en ardor terrer. Zucaina fi de trajecte, el seu nom diu alguna cosa ja del seu origen, avellaners, noguers, ametllers, bancals escalonats que guanyen terreny a la muntanya, subjectats en murs de pedra, cants durs i resistents com l'herència dels seus constructors.

Tot el tutela l'Penyagolosa, dolç nom per a un massís que situa la vall pel qual ens introduïm camí de la zona del "Villar".

Una mica més de dos quilòmetres i ens adonem que ens hem retirat del món, del qual perjuramos, sorolls, pol·lució, encaixades, corrupció, pantomimes ... murmuris, silencis, cants, aire, horitzó, cel, som al Molí del Villar, què fines són les línies divisòries. És possible, sí el què? tot, ara mateix des d'aquí, és possible, si. pan-massa-mare-loquesomos-5

Resplendeixen pedres sobre pedres amb carcassa de fusta, abrigades en teula, masia, casa, llar. Espai civilitzat en un entorn en què es harmonitza el salvatge i el sostenible, un lloc on el temps sempre és present, estem en avui. Energies netes que tanquen un cercle natural entre el que es dóna i el que es recull.

Sí, es pot volar, encara que no siguis ocell.

Trobada, conèixer (es), pláticas, preguntes, rèpliques.
Baguette, llonguet, Bisarto, Carxofa, Boba, Mitjanit, Bodigo, Bola.

pan-massa-mare-loquesomos-4 Forn morú, gresol de tecnologia, centre de gravetat de l'efusió que il·lumina l'inici fent corba fins al finit d'un procés mitològic i ancestral.

Foc, "torraeta", tastades, mímiques amb paraules, ganyotes confessades, beure, compartir, repartir, desvetllar, picades d'ullet xifrats, llenguatges de les coses, comunicacions mudes.

Mitjanit, hora màgica, inici de aquelarre de bruixes, massa mare, obertura, barreja d'energies i sabors, argamassa de líquids i sòlids, aire, oxigen. Es catequitza el repòs esquitxat de farina, el llenç fa costat i ara: silenci! pan-massa-mare-loquesomos-2JPG

Firmament en sessió de nit, planetari en passi únic, inventari de somnis, eterna comptabilitat d'estrelles que no troba fi, com els planatges de ratpenats que complementen una cadena natural perfectament ensamblada. Fins ara!

Bon dia! fa olor de terra i la frescor del matí envolta un precoç dia de sol, impossible caçar núvols, ja canta la cigala.
Bolla, Mollete, Bollo, Borona, Cabezón, Mona, Candeal, Coca.

Pa-massa-mare-loquesomos-9 Massa mare més que ahir.

S'inicia l'alquímia, el mestre nigromant ens introdueix en un món de destreses i sentiments, aigua, farina, volta, aigua, farina, amor, farina, oli, perícia, voltes, formes, repòs.
I cos, massa amb cos que amaga milers de formes i talls capritxosos. La barreja captura manera, mans que estrenyen i acaricien alhora, motlle oliat ple, llenç enfarinat, i de nou ¡silenci! repòs, placidesa.

Temps, passos d'una funció sincronitzada, pala i boca de foc. Forn morú, secrets a més de dos-cents graus, modelador de revestiment, Pa-massa-mare-loquesomos-3 fixador de formes, invent etern de transformació i desenvolupament.

Temps, de nou el rellotge, la pausa necessària d'un procés de fer.

Pa, sobirania de la terra. Final d'una amalgama de perfils escultòrics, fruit de la més senzilla barreja i el més altiu dels llenguatges del desig: pa, assignació fraternal de tots els dies, joc de llibertat.

¡Gran! Ernest, perit seductor de les mescles.
Bon Pa amb Bones Energies: Molí del Villar. Gràcies
Opilla, Colom, Banyes, Fabiola, Pistola, gallofa, Hornazo, Pa de Pages, Lechuguino, Cremat, Trena ...

- Molt més que bon pa i bones energies
- En cursiva, diversos noms de pans, del Glossari del pa

* Membre de l'Assemblea de Redacció de LQSomos
A Twitter: @IkaiAlo
Mira també:
http://www.loquesomos.org/category/s29-autores/c229-inaki-alonso/
http://www.loquesomos.org/

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more