Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : especulació i okupació
Agressió feixista al CSO L'Òpera
29 jul 2003
VEÃ?NS i VEÃ?NES

Tots hem pogut observar com en els darrers mesos les pintades de caire feixista han augmentat amb força intensitat al barri del Centre, així com a altres barris de lâHospitalet. Concretament, fa unes setmanes van aparèixer al Centre Social Okupat LâÃpera i al carrer Major. D´altres C.S.O., com Kan Kun i La Lokeria, ja han patit la emprenta feixista a les seves parets.
Però va ser el dia 24 de juliol quan de les pintades es passà a l´agressió directa. La vivenda okupada del carrer Roselles, La Kassona, va rebre l´impacte de dues pedres que van ocasionar destrosses a una de les finestres. El dia següent, cap a les 21:00h., un grup de quinze persones amb estètica i simbologia neo-nazi va carregar agressivament contra el C.S.O. LâÃpera, trencant una de les portes que donen al carrer i les vidreres de la casa. La seva intenció era entrar al C.S.O. per agredir a la gent que es trobava dintre del recinte, però per sort no van aconseguir-ho.
La nostra resposta autodefensiva va ser llençar-los diverses ampolles per tal d´impedir els seus propòsits i, de pas, per fer-los saber que no volem permetre que el feixisme es mostri impunement pels carrers dels nostres barris. Perquè aquest avança si no se´l combat. I l´hem de combatre entre tots i totes els/les qui desitjem un món on no hi capiguen l´autoritarisme ni la xenofòbia.
Per nosaltres mateixos, sense esperar res de les institucions que amb la seva reiterada passivitat, i fins i tot complaença, dia rere dia ens demostren que cap barrera deté lâavenç del feixisme.
Sortim al carrer i deixem clar que no els volem. Ni aquí ni enlloc. Barri obrer, barri antifeixista!

Per tot això, us demanem la vostra participació en el cercavila de rebuig que sâha convocat el proper

DIVENDRES 31 DâAGOST, A LES 19:00,
AL PARC LLUÃ?S COMPANYS


FGC: Av. Carrilet
<M> L1: Av. Carrilet
RENFE: LâHospitalet
Bus: L12, L10, 54, 81,82...


CONTRA EL FEIXISME, ACCIÃ DIRECTA
NO MÃS AGRESSIONS FEIXISTES

Comentaris

Re: Agressió feixista al CSO L'Òpera
29 jul 2003
totes i tots contra el feixisme
no passaran!!!!!!!
Re: Agressió feixista al CSO L'Òpera
29 jul 2003
no és el 31 d'agost,és el 31 de Juliol
CONTRA TOTA AUTORITAT SORTIM AL CARRER!!!
Re: Agressió feixista al CSO L'Òpera
29 jul 2003
Contra el feixisme acció directa!
Re: Agressió feixista al CSO L'Òpera
29 jul 2003
no vull veure ni un nazi més a l'hospitalet ni en lloc
Re: Agressió feixista al CSO L'Òpera
29 jul 2003
No volem cap tipus de feixisme a cap lloc pero per poder combatre el feixisme em de sortir al carrer i demostrar que no els volem aixi que no tinguem por i plantem-los cara!!!!!!
CONTRA EL FEIXISME ACCIÓ DIRECTA ARA I SEMPRE!!
Re: Agressió feixista al CSO L'Òpera
29 jul 2003
divendres 1 d-agost
Re: Agressió feixista al CSO L'Òpera
29 jul 2003
JOER, PUES COMO VAYAIS LOS MISMOS DESGRACIADOS QUE FUISTEIS EN APOYO DE LA ZORRONA DE AMANDA, NO TENEIS NI PARA LIAROS UN CANUTO.
POR OTRA PARTE , MI APOYO A LOS JOVENES QUE DEMOSTRARON SU VALOR HACIENDO FRENTE A LOS INTOLERANTES PROTERRORISTAS Y VAGOS ...AHORA LLAMADOS " OKUPAS ".
ESPAÑA ESTA CON LA JUVENTUD PATRIOTA, SEGUID ASI.

¡¡¡ VIVA ESPAÑA !!!
Re: Agressió feixista al CSO L'Òpera
29 jul 2003
Joder espanyol, que ja no se sap quan fas broma o quan fas l'esforç de ser seriòs!!
Re: Agressió feixista al CSO L'Òpera
30 jul 2003
LA CONCENTRACIÓ CERCAVILA ÉS DIVENDRES VINENT, 1 D'AGOST. EL LLOC I ELS ACCESSOS SÓN CORRECTES. MIL DISCULPES.
NO PASSARAN!
Re: Agressió feixista al CSO L'Òpera
30 jul 2003
¡que lastima!pues comunicaros a todos los perros anarkistas q el sabado tuvimos un encuentro con esa gentuza q lleva camisetas con una A o ocupa,los nazis 4 los cerdos 7 y a la primera hostia no veas como corrian pero hubo uno q corria menos y ese pillo por todos.Todavia tengo la camisa mangada de sangre suya el muy cabron ah y he guardado un par d dientes del puñao q le rompimos d recuerdo!fue tan bonito¡os corrimos en el 34 os corrimos en el 36 y no hay 2 sin 3.MALAGA ES Y SERA SIEMPRE FASCISTA.ARRIBA ESPAÑA. 14/88.
Re: Agressió feixista al CSO L'Òpera
31 jul 2003
málaga? eso dicen, que la famosa morcilla malagueña es mejor si se prepara con sangre de nazi... vais a arder como ratas. no hay nada tan desalentador como un esclavo satisfecho, es decir, como un obrero de derechas... sois mierda pura.
Re: Agressió feixista al CSO L'Òpera
31 jul 2003
Haber, el ario que nos escribe desde Malaga que se mire al espejo un rato. Seguramente tus ojos son más negros que los de qualquier "moro", tu piel latina, de aria no tiene una mierda, y si aun así te crees que España es blanca que sepas que apellidos como García, González, Ruíz, López,Fernández, Rodríguez, Vázquez,... son de origen judío, y como vosotros (los NS) os basais en la sangre (concretamente des de la segunda generación)ya sabes pues que si algun abuel@ tuyo tiene como primer o segundo apellido alguno de estos, tu sangre es judía, y como dudo mucho que ni uno de los ocho apellidos (y más siendo de allí) no lo sea, decirte que me recuerdas a much@s judí@s que votaron en el 33 a Hitler, su propio asesino, con lo que reza para que no te vebga el Hitler del siglo XXI, no te vayas a matar. Por cierto si aun esto no tienes dichos apellidos, felicidades!: puedes ser nazi, pero no olvides que el 95% de la población del estado español no lo es. Ah! y me olvidaba, quizás te lleves una decepción al comprobar que la mayoría de las personas con apellidos no-judíos las encontrarás en Euskadi... animos con la revolución nacional-suciolista, juasjuasjuas
Re: Agressió feixista al CSO L'Òpera
15 ago 2004
querria hablar con uno de ellos . porque interesa esos temas.
solo hablo en español
Sindicat Terrassa