Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Avui acció caça-lobbies contra Coca-cola a VALÈNCIA
29 jul 2003
DIMARTS 29 DE JULIOL A LES 19´30 H.

CARRER RIBERA (FRONT PLAÇA DE BOUS DE VALÈNCIA)
DIMARTS 29 DE JULIOL A LES 19´30 H.

CARRER RIBERA (FRONT PLAÇA DE BOUS DE VALÈNCIA)

COCA-COLA és una de les corporacions més delictives, provoca quatre dels cinc impactes negatius que té a conta transnationale.org

Impacte social : treball forçós, infantil, pràctiques antisindicals...Reducció de personal: 11.100 treballadors des de 1998, l'assassinat, empresonament, desterrament, segrest, amenaces de mort, acomiadaments, de dirigents sindicals a Colòmbia, Guatemala, Perú, Brasil, Estats Units, Veneçuela, Palestina, Turquia, Iran, Nigèria

Impacte mediambiental : pol·lució, violacions de les lleis de protecció del medi ambient... ha contaminat fonts d'aigua amb rebutjos de les seues embotelladores, i aplica unes polítiques d'utilització irracional de l'aigua en el món i robe criminal de fonts d'aigua a les comunitats de l'�ndia

Impacte humà : violació dels drets humans, llavat de diners, conseqüències sobre la salut...va establir al juny del 2001 una política on només la planta administrativa és la que té dret a rebre tractaments contra el vih/sida, la qual cosa deixa a quasi 100.000 embotelladors i distribuïdors sense accés a medicaments contra el virus; tan sols en el continent africà.

Impacte perjudicial sobre la democràcia i la pau va finançar la campanya electoral de George Bush (US$785.410) i des de 1990 ha finançat al partit republicà amb almenys 2 milions de dòlars.


--------------------------------------------------------------------------------

QUÈ SÓN ELS LOBBIES I QUÈ FAN?
En anglés la paraula "lobby" i el seu plural "lobbies", signifiquen "grup de pressió" que es un terme que sol aplicar-se a a un equip especialitzat en pressió política i finançat per les multinacionals per tal d’influir sobre els governs locals, estatals i regionals. Es més poderosos són els "lobbies" industrials de les grans multinacionals o els financers dels grans bancs. Durant les dues últimes dècades, la presa de decisions din de la unió Europea ha estat segrestada espectacularment per aquestes grans corporacions a través dels seus "lobbies" sectorials.

Els lobbies sovint actuen de manera oculta. Són com espectrals "éssers del mal". Les trepitjades obscures i FANTASMAGÒRIQUES dels Grans Lobbies Europeus i Espanyols estan per tot arreu a València, contaminant els nostres carrers i monuments amb la seua viscositat neoliberal.

Aquests equips respondran a les cridades que reben de la ciutadania de València assustada per la presència dels grans lobbies a la seua ciutat. Hi ha una gran concentració de seus, oficines i sucursals de les transnacionals a la zona del centre de València, així que els caça-lobbies tenen previst respondre a moltes cridades des d’aquesta zona per a anar caçant lobbies hectoplasmàtics procedents de les grans multinacionals.

CONTRA EL PODER DE LES MULTINACIONALS
TORNAR LA DECISIÓ A LA CIUTADANIA


ACUDIU A SOLIDARITZAR-TE I SIGNAR CONTRA AQUESTA AGRESSIÓ DE LES MULTINACIONALS. T'ESPEREM

CONVOCA : MOVIMENT RESISTÈNCIA GLOBAL-VALÈNCIA (MRG-valència)


www.mrgpv-pat.org ///////correu ARROBA mrgpv-pat.org
Sindicato Sindicat