Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Solidaridad con SERGI! A 14 días de ingreso en prisión.
10 jul 2015
Llega la orden de ingreso penitenciario. Intentamos pararlo entre todas!
logosergi.png
CASTELLANO
El momento que todas sabiamos que llegaría, ya está aquí. La Audiencia de Barcelona ha abierto el proceso de ejecución de la pena de tres años de prisión para Sergi, después de la sentencia condenatoria del Tribunal Supremo que conocimos hace un mes. Así pues, Sergi tiene 15 días para realizar el ingreso voluntario en prisión, puesto que de lo contrario será puesto en orden de búsqueda y captura.

Apoyando su decisión, la abogada de Sergi presentará el indulto ante el Ministerio de Justicia Espanyol y immediatamente se exigirá la suspensión de entrada en prisión a la Audiencia Provincial hasta que se éste se resuelva, con la intención de paralizar por completo el proceso de ingreso penitenciario, o cuanto menos, darnos más tiempo. Para que esto sea posible, necesitamos la ayuda urgente de todas vosotras, es el punto decisivo para evitar o prorrogar la entrada en prisión.

Hemos redactado un escrito modelo de petición de indulto para que lo firmen sindicatos, partidos, entidades, asociaciones o colectivos que cuenten con número NIF. También pueden sumarse a la petición personas destacables como alcaldes/as, regidores/as, etc, para mostrar el apoyo con la causa y exigir la libertad de nuestro compañero. Los colectivos o personas que estén interesadas pueden enviar un correo a sergillibertat ARROBA riseup.net y le enviaremos toda la información e instrucciones a seguir.

El plazo fijado es hasta el martes 14 de Julio, así que se tendría que hacer llegar el documento firmado y en apoyo físico a alguna persona del grupo de apoyo físicamente, o bien dejarlos a la Librería Rosa de Fuego (Calle Joaquin Costa, 34), o en el Lokal (Calle de la Cera, 1 bis). Si esta vía es imposible debido a la distancia, habría que enviar una fotocopia o bien un fax. Sabemos que tenemos el tiempo justo, por eso pedimos la máxima colaboración de todos y todas para poder lograr el objetivo marcado.

También se ha habilitado un número de cuenta para hacer aportaciones económicas solidarias para hacer frente a la responsabilidad civil de 15.000€ y otras despesas judiciales y de campaña: ES34 0239 2053 4130 4003 0943 (Evo Banco)

Nececitamos mucha fuerza y muchas manos, así que quien quiera participar del grupo de apoyo, que contacte con nosotras: mediante: sergillibertat ARROBA riseup.net

Este momento tenía que llegar tarde o temprano. Es hora de hacer frente y mostrar toda nuestra solidaridad.
Si entre todas no paramos el proceso, el día 23 Sergi ingresará en prisión.

ÁNIMOS SERGI, NO ESTÁS SOLO.
TE QUEREMOS CON NOSOTRAS.

Grupo de Apoyo – Sergi Libertad

__________________________________________________

CATALÀ
Arriba l’ordre d’ingrés penitenciari. Intentem parar-ho entre totes!

El moment que totes sabiem que arribaria, ja és aquí. L’Audiència de Barcelona ha obert el procés d’execució de la pena de tres anys de presó per a en Sergi, després de la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem que vam conèixer ara farà un mes. En Sergi doncs, té 15 dies per realitzar l’ingrés voluntari a presó, d’altra banda serà posat en ordre de cerca i captura.

Recolzant la seva decisió, l’advocada d’en Sergi presentarà l’indult davant el Ministeri de Justícia Espanyol i inmediatament s’exigirà la suspensió d’entrada a presó a l’Audiència Provincial fins a que es resolgui l’indult, amb la intenció de paralitzar per complet el procés d’ingrés penitenciari, o si més no, donar-nos més temps. Perquè això sigui possible, necessitem l’ajuda urgent de totes vosaltres, és el punt decisiu per evitar o prorrogar l’entrada a presó.

Hem redactat un escrit model de petició d’indult per a que ho signin sindicats, partits, entitats, associacions o col·lectius que comptin amb número NIF. També poden sumar-s’hi a la petició persones destacables com alcaldes/ses, regidors/es, etc. per mostrar el seu suport a la causa i demanar la llibertat del nostre company. Aquells col·lectius o persones que estigueu interessades podeu enviar un correu a sergillibertat ARROBA riseup.net i li enviarem tota la informació i les instruccions a seguir.

El termini fixat és fins al dimarts 14 de Juliol, així que s’hauria de fer arribar el document signat i en suport físic a alguna persona del grup de suport, o bé deixar-los a la Llibreria Rosa de Foc (Carrer Joaquin Costa, 34), o al Lokal (Carrer de la Cera, 1 bis). Si aquesta vía es fa impossible degut a la distància, s'hauria d'enviar una fotocòpia o bé per fax. Sabem que tenim el temps just, per això demanem la màxima col·laboració de tots i totes per a poder assolir l’objectiu marcat.

També s’ha habilitat un número de compte per fer aportacions econòmiques solidàries per fer front a la responsabilitat civil de 15.000€ i altres costos de despeses judicials i de campanya: 0239 2053 41 3040030943 (Evo Banco)

Aquest moment havia d’arribar tard o d’hora. És moment de fer-hi front i mostrar tota la nostra solidaritat.
Si entre totes no aturem el procés, el dia 23 en Sergi ingressarà a presó.

Necessitem molta força i moltes mans, així que qui vulgui participar del grup de suport, contacteu amb nosaltres mitjançant: sergillibertat ARROBA riseup.net

ÀNIMS SERGI, NO ESTÀS SOL.
ET VOLEM AMB NOSALTRES.

Grup de Suport – Sergi Llibertat
Mira també:
https://sergillibertat.wordpress.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat