Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Primer desallotjament per Ada Colau i Jaume Assens
09 jul 2015
Una bona noticia pels inocents que pensavan que aquest cop, no seria com tots els altres cops que un nou partit d'esquerres ha accedit al poder.

A veure si enteneu: l'Estat existeix per desallotjar a la gent, no per ajudar-els. Utilitzar l'Estat per millorar la situació és com utilitzar una pistola per fer un hort.

I per cert, no he vist aquesta noticia a la Directa. Ara seran al servei del (contra)Poder?

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/barcelona/colau-ordena-als-antiav

Colau ordena als antiavalots de la Urbana el primer desallotjament
L'operació la va autoritzar el regidor Jaume Asens, que va ser advocat d'okupes
Dijous, 2 de juliol del 2015

La nova alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va autoritzar ahir el primer desallotjament del seu mandat. La Guàrdia Urbana de Sants-Montjuïc i la Unitat de Suport Policial (USP, coneguda com a antiavalots) van desallotjar una finca municipal del carrer de Molers, al barri de la Satàlia del Poble-sec. Els agents van evacuar els tres ocupants de l'immoble, després que el consistori rebés la denúncia d'uns veïns alertant de la presència d'inquilins il·legals. L'encarregat de firmar el desallotjament exprés va ser el regidor de Sants-Montjuïc, Jaume Asens, que els últims anys ha exercit com a advocat defensor en bona part dels judicis celebrats contra okupes.

La intervenció policial es va poder executar sense ordre judicial al produir-se menys de 72 hores després que la finca fos okupada. Transcorregut aquest termini, la policia necessita l'aprovació d'un jutge. Els tres ocupants, una parella i un home que vivien en estances separades, van assegurar desconèixer que havien incorregut en una il·legalitat i no van oposar resistència. Així l'operació va culminar sense incidents. Segons l'ordenança municipal, per a aquest tipus de desallotjaments es requereixen les firmes del gerent i el regidor del districte.

NOVA OKUPACIÓ / Aquesta finca municipal abandonada i en molt mal estat està situada al carrer de Molers, sobre el passeig de l'Exposició. Després de l'evacuació, treballadors del districte van tornar a tapiar la finca, que ja ho estava abans que les tres persones penetressin al seu interior. No obstant, tot just unes hores després del desallotjament, uns individus van tornar a fer caure els totxos i van accedir novament a l'interior. Es desconeix si es tracta dels mateixos okupes que van ser evacuats al matí o són altres persones. La Guàrdia Urbana preveu fer un nou desallotjament durant el matí d'avui.

A més de la patrulla de la comissaria de Sants-Montjuïc, en el desallotjament es va presentar una furgoneta de la USP, amb un caporal i quatre agents. Fins a nova ordre, aquests agents, que disposen de material antiavalots, se segueixen ocupant de recolzar els districtes en els desallotjaments. I s'encarreguen d'ajudar els agents de paisà de la seva unitat que al centre de la ciutat combaten la venda ambulant. La intenció del nou comissionat de Seguretat de l'ajuntament, Amadeu Recasens, és reestructurar aquesta unitat. Com Colau, creu que està «sobredimensionada».

En qualsevol cas, en aquesta primera setmana al capdavant de la Guàrdia Urbana, Recasens està visitant totes les comissaries i unitats de la policia municipal. En totes aquestes reunions, els comandaments defensen la necessitat de mantenir una unitat d'agents que puguin fer puntualment tasques d'antiavalots.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Primer desallotjament per Ada Colau i Jaume Assens
09 jul 2015
Sembla que hi ha hagut un altre intent de desallotjament:

https://twitter.con/jgarganteclosa/status/619059089650417664
Re: Primer desallotjament per Ada Colau i Jaume Assens
09 jul 2015
desde los rincones multicolores y guays de barcelona se siente... shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh......
me encanta!

GO BCN!!!!! VIVA LA APERURA Y LA GESTION DE LOS BARRIOS DESDE EL ESTADO!!!
SIGAN APORTANDO A LA SERIEDAD DE LA POLITICA DE ESTADO!!!
SHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH........
Re: Primer desallotjament per Ada Colau i Jaume Assens
09 jul 2015
Ja no borbònics, que aquests ja hi són, dels ciments que s'erosionen.

Com sempre a l'historia, quan ja ni els conservadors donen un duro per l'establert vénen els restauradors, amb mà d'obra voluntària (barata, explotada i enganyada) i idees segrestades a re-cimentar.

Quan el capitalisme morí, reïxi de mans dels seus crítics verds, i revifà com a capitalisme verd i així, una vegada i una altra, els restauradors no deixen ni que les coses morin ni tan sols per les seves pròpies contradiccions.

Yes we can.....
Re: Primer desallotjament per Ada Colau i Jaume Assens
09 jul 2015
Els estalinistes de la llista electoral treballen ràpid!
Re: Primer desallotjament per Ada Colau i Jaume Assens
09 jul 2015
i Asens formant els Mossos el 2004, què?
Re: Primer desallotjament per Ada Colau i Jaume Assens
13 jul 2015
Tot a mitges i fent l feina de la dereta...
No us entereu
Pero mol.anar de purs
Pesats!!
Sindicato Sindicat