Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: criminalització i repressió
[Raval] Jornada de suport: 21 mesos sense#JusticiaJuanAndres
04 jul 2015
justicia3-e1434990515297.jpg
Jornada de Suport: 21 mesos sense#JusticiaJuanAndres a l'Àgora Juan Andrés Benítez

- 12.00h Col·loqui, vermut i dinar solidari.
- 17-00h Vine i porta la teva espelma.

Col·loqui amb la participació de Laia Serra -advocada de la acusació popular en el cas Juan Andrés-, Rrereguarda en moviment i altres col·lectius i persones de la Campanya Justícia Juan Andrés per valorar la situació actual i preveure les activitats a fer després de l'estiu.

Dinar solidari. Menú de suport a la Campanya: Gaspatxo, Fideuà vegana, Síndria + aigua per 4€

Àgora Juan Andrés Benítez (carrer Aurora/Riereta) al Raval de Barcelona. <M> L3 Paral·lel; L2 Sant Antoni o Paral·lel
Mira també:
https://juanandresbenitez.wordpress.com/
https://www.facebook.con/events/814921231911132/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Raval] Jornada de suport: 21 mesos sense#JusticiaJuanAndres
04 jul 2015
JORNADA DE SUPORT 21 MESOS SENSE JUSTÍCIA JUAN ANDRÉS (5 juliol 2015)

Entre les violències comeses contra Juan Andrés n’hi va haver de diferent gravetat i de diferents tipus. Evidentment el seu assassinat és la pitjor de totes. Però en els minuts posteriors, segurament, quan es van adonar d’allò que havien fet -mort- uns mossos d’esquadra que participaven en l’acció van començar a fabricar un cas que els hi fos tot el més favorable possible. I així al carrer van apartar veïns i veïnes (testimonis), van netejar les taques de sang del terra (proves) i van pujar pels pisos demanant que esborressin vídeos i fotos (proves). Estaven fent allò que ja havien fet en altres ocasions: manipular, destruir, ocultar … Això va passar aquí al Raval la matinada del 6 d’octubre de 2013.

http://www.vilaweb.cat/noticia/4416663/20150704/confirma-cas-pressumptes
Ahir (dissabte 4 de juliol), la premsa, també la del sistema, publicava un nou muntatge policial: la coneguda com a Comando Dixan. Tot el cas es va muntar al juliol del 2008 al voltant d’un confident policíac que va acusar 11 persones de formar part d'una cèl·lula gihadista que, segons ell, volia atemptar al metro de Barcelona. L’Audiència Nacional va condemnar a penes de entre 6 i 8 anys de presó els onze detinguts. Després de complir la condemna, els qui no tenien nacionalitat espanyola van ser expulsats. Ja en el moment era evident que es tractava d’un muntatge però l’aparell policial, judicial i mediàtic va crear un cas, el va esbombar i va produir un gran dolor. Persones d’origen pakistanès i indi, el Raval, terrorisme, tràfic de drogues, etc és va repetint ara mateix.

El març de 2015, el Tribunal Suprem va condemnar 8 joves a tres anys de presó (aturem el Parlament). Una condemna fabricada a partir d’actuacions il·legals: 20 joves detingudes en dies posteriors a la manifestació, 20 joves identificades a partir de fitxers policials il·legals, 8 joves condemnades per una acció col·lectiva, 8 joves condemnades a 3 anys de presó rectificant una sentència absolutòria sense repetir el judici (dret a defensa). I tot això sense les reformes legals de l’1 de juliol (llei mordassa).

Quan l’Estat necessita caps de turcs, els fabrica; quan necessita un esquer, el fabrica. Ara i abans.
Sindicato Sindicat