Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[Sant Andreu] Dijous 9 presentació Grup d'Habitatge de Sants a l'Ateneu del Palomar
01 jul 2015
El proper dijous dia 9 a les 19:00h el Grup d'Habitatge de Sants (Acció Llibertària de Sants) faran una xerrada-presentació del seu projecte i campanya a l'Ateneu Llibertari del Palomar.
elissa_habitatgeweb.jpg
En un moment en què els desnonaments i els desallotjaments estan a l'ordre del dia, és necessari trobar estratègies col·lectives per trencar amb el sentiment d'impotència i fer front a qui pretén lucrar-se a costa del nostre sostre.

Des del Grup Elissa (Grup Llibertari de Sant Andreu) et convidem a compartir una estona amb nosaltres a l'Ateneu Llibertari del Palomar i a conèixer la proposta del Grup d'Habitatge de Sants.

"[...] des d’Acció Llibertària de Sants estem impulsant una campanya d’habitatge on intentarem ajudar a les persones que tinguin problemes d’habitatge al barri, sigui per no poder pagar el lloguer o per no poder pagar la hipoteca. De forma col·lectiva afrontarem problemes que moltes vegades ens semblem individuals, potenciant la cooperació i teixint xarxes.

I com ho farem això? Doncs per exemple, quan no puguis pagar el lloguer anirem a parlar amb el propietari del pis de forma conjunta per a demanar-li que baixi el preu del lloguer. Si és un banc qui t’està fent fora de casa teva anirem a la sucursal bancària, a pressionar per tal de que puguis seguir tenint un sostre on viure. En el cas que no tinguis casa, conjuntament buscarem al barri cases abandonades o pisos de bancs buits per tal de donar-los-hi ús i convertir-los en casa teva"
Mira també:
http://grupelissa.wordpress.com
https://acciollibertariasants.wordpress.com/2015/03/08/que-ningu-tregui-profit-de-la-necessitat-de-tenir-un-sostre-campanya-i-g

This work is in the public domain

Comentaris

Data equivocada!
02 jul 2015
elissa_habitatgeweb.jpg
La correcta és el 9/07
Gràcies!
Sindicat Terrassa