Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Dinador i Xerrada a l'Old School sobre el fracking i presentació del nostre col·lectiu (les hienes)
01 jul 2015
Dinador amb birra artesana a l'Old-School de Vallcarca. Després d'haver dinat farem una breu xerrada informativa sobre el fracking i altres lluites del territori. Posteriorment presentarem el nostre col·lectiu.
cartel comedo 5 julio_opt.jpg
El jove col·lectiu contra el domini tecnològic les hienes va néixer de l'esgarrifança que sentíem uns militants de base al veure que els nostres camarades ens contestaven sense mirar-nos perquè estaven mirant el mòbil.

Deixant de banda les bromes, tan sols us volíem convidar a que vinguéssiu a dinar a l'Old School (av.Vallcarca 91, Metro L3 vallcarca) per després escoltar, si us interessa, una curta xerrada informativa sobre la frackampada, una acampada que es durà a terme al País Vasca per a sensibilitzar i actuar contra aquesta infàmia que destrossa el medi i converteix el món en una fàbrica global. Alhora, parlarem d'altres lluites similars com el Hambacher Forest d'Alemanya, el TAV, la MAT de Girona, la ZAD de Nantes, el No TAV d'Itàlia... (es diuen tots iguals o m'ho sembla a mi?).

Tot seguit, presentarem el nostre grup, esbossant uns principis que no els tenim definits encara i explicant-nos la nostra activitat junt amb les nostres alternatives fins a dia d'avui. Ens encantarà que es facin preguntes o es creï debat.

Després, hem pensat de fer una mica de xerinola tirant-nos pets, rots i fent soroll amb els instruments.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa