Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Concentració per l'ALFON a Vilanova i la Geltrú
27 jun 2015
Ahir divendres 26 de juny la Coordinadora Antirepressiva del Garraf es va mobilitzar pels carrers de Vilanova per protestar contra l'empresonament de l'ALFON de Vallekas produït el passat 17 d'agost.
11655276_10207038644792620_1778332078_n.jpg
11660204_10207038603511588_597343092_o.jpg
11668154_10207038692753819_750525620_n.jpg



Terrorista és qui ens condemna a una vida de misèria,
no qui es Rebel·la contra ella!!!

ALFON LLIBERTAT!!!!!

Des del passat dimecres, el barri de Vallekas de Madrid viu una onada de Solidaritat que ha recorregut tota la Ciutat. El Mur humà per intentar evitar la detenció de
l'Alfon es va convertir en un gran exemple de suport mutu i de resposta.

El passat 17 de juny un impressionant desplegament policial va arrencar l'Alfon de les mans a centenars de companys i companyes que tractaven d'evitar el seu empresonament. Ràbia i Indignació.

Alfon, ha sigut condemnat a 4 anys de presó per protestar contra la reforma laboral, les retallades en sanitat,en educació, per aturar les retallades antisocials, pels drets de la Classe Treballadora, acusat de portar explosius en una motxilla en la que no s'ha pogut trobar ni una emprempta del suposat propietari, en un Judici, on la policia va tinguer que reconeixer la ruptura de la Cadena de la Qustòdia de Proves. Però no importa, perquè com diu el propi Alfon, que és un Jove Activista de 23 anys Anticapitalista i Antifeixista com ell mateix ha confessat varies vegades... I ser antifeixista en un Estat Governat per el Partit Popular en aquests temps que corren amb Majoria Absoluta és ser un
delinqüent Perillós.
Aixi ho enten per suposat, un GoberN, que amb la seva majoria absoluta
convertirà l'Estat Espanyol en un Estat Policial apartir l'1 de Juliol, en que la policia reforçarà
la seva condició repressiva, tindrà impunitat total i serà Jutge i part, en que els activistes socials
seran pressumptament culpables.

En realitat, l'empresonament de l'Alfon respon a una intensificació d'una carrera repressiva que ja ve sent molt intensa desde les Vagues Generals del 2010. Són molts els companys i companyes a les que han sigut imputades,represaliades o empresonades pel sol fet per protestar.

El pols jugat amb l'Alfon i amb la resistència solidària dels moviments antirepressius, ha sigut segurament un assaig general en el que per cert, ho ha degut de veure les coses molt clares a jutjar a l'Audiència Nacional Espanyola de suspendre l'ingrés a presó dels 8 companys del Cercle Aturem el Parlament del Juny del 2011, contra l'opinió del Fiscal que insistia en el seu ingrés a presó al mateix moment de la petició d'indult.

Alfon, i la seva llibertat, ha d'apareixer apartir d'ara i d'avui, en cadascuna de les mobilitzacions i actes de suport antirepressius, perquè el Jove de Vallekas s'ha convertit en un simbol de la propia
llibertat i alliberament, on suposa la garantia que en aquest Estat, les presons no s'acabin
d'omplir de
de presos i preses politiques per defensar els nostres drets.

La Coordinadora Antirepressiva del Garraf i l'Assemblea pels Drets Socials del Garraf, es vol
solidaritzar amb l'Alfon i el seu entorn familiar, on estaran presents en les accions i mobilitzacions que es realitzaran contra la posada en funcionament de la Llei Mordassa, la nova llei de Seguretat Ciutadana amb l'objectiu de crminalitzar més i silenciar les protestes socials apartir del dimecres 1 de Juliol.



PROUS MUNTATGES POLICIALS !

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS!

ALFON LLIBERTAT!!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració per l'ALFON a Vilanova i la Geltrú
28 jun 2015
Així m'agrada! Indymedia com a plataforma de notícies amb cròniques sobre el que es fa, i no només pseudodebats avorrits i agenda halternatiba!
Sindicat Terrassa