Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
11 Concentracions solidàries per exigir la readmissió d'en Josep Maria
23 jun 2015
El dijous 18 de juny es va celebrar concentracions solidàries amb el treballador acomiadat.

Treballadors i treballadors de l'Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès, Priorat i Conca de Barberà es van mobilitzar per exigir la readmissió d'en Josep Maria.
jm1.png
El company Josep Maria, afiliat de la COS i militant de la CUP d'Alcover, fou acomiadat dos dies abans de prendre possessió del càrrec de regidor de la CUP a l'Ajuntament d'Alcover (l'Alt Camp), situació que ja va ésser denunciada públicament en una roda de premsa integrada amb parlaments del Comitè d'Empresa de la fàbrica de PGI al Polígon La Drecera de la Selva del Camp, de la COS i de la CUP: http://www.sindicatcos.cat/index.php/territorials/camp-de-tarragona/item

Aquesta roda de premsa va convocar a què es realitzessin concentracions solidàries davant els Ajuntaments per denunciar aquesta situació de persecució política i sindical per qüestions ideològiques. El passat dijous 18 de juny es va celebrar concentracions solidàries amb el treballador acomiadat a municipis de l'Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès, Priorat i Conca de Barberà, una quinzena de concentracions, que també es poden seguir a l'etiqueta #JMreadmissió.

La lluita no ha fet més que començar. Qui sembra la misèria recull la ràbia. Avui i demà, i fins a la readmissió d'en Josep Maria.
jm2.png
jm3.png
jm4.png
jm5.png
jm6.png
jm7.png
jm8.png
jm9.png
Mira també:
http://sindicatcos.cat/index.php/territorials/camp-de-tarragona/item/2583-concentracions-solidaries-per-exigir-la-readmissio-d-
https://twitter.con/COS_elCamp

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa