Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Els Dijous a l'Ateneu del Palomar!
17 jun 2015
dijous-a-l'ateneu.jpeg
Els dijous, a partir de les 18:30h, vine a passar la tarda a l'Ateneu LLibertari del Palomar.

Activitats de juny

18/06 Coneixem el que mengem (Aliments de temporada i sobirania alimentària).
Un espai i un temps per aprendre i compartir coneixements entorn horticultura i sobirania alimentària.

25/06 Presentació i projecció del documental "Ingovernables" amb Debat posterior.
"Ingovernables: Un recorregut per la Catalunya anarquista del s.XXI" intenta apropar-se a la realitat del moviment anarquista o antiautoritari a Catalunya. El documental aborda la conflictivitat social dels últims anys: vagues generals, bloqueig al “parlament”, el moviment de les indignades, els processos d’autoorganització en barris i centres de treball, la revolta de Can Vies. Així com també la visió de les classes dirigents i dels mitjans de comunicació sobre el que ells mateixos han denominat els “antisistema”.
La resposta de l’Estat a la lluita, s’ha centrat en la repressió i l’enduriment penal com demostren l’aprovació de la “llei mordassa” o l’aplicació de la llei antiterrorista cap a l’anarquisme en diferents casos i en la denominada Operació “Pandora”.
A través d’entrevistes a diversos col·lectius i individualitats, de la propaganda als carrers, d’actes realitzats per col·lectius llibertaris; el documental mostra aspectes com; la vigència de les idees anarquistes, la importància de recuperar la memòria històrica des d’una perspectiva revolucionària, la necessitat d’acabar amb el capitalisme, el perill de la via institucional per canviar la societat i sobretot la possibilitat de pensar en altres formes d’organització social no basades en l’Estat i el capitalisme.

Trailer aqui

Ateneu LLibertari del Palomar
C/ Coroleu, 82
Metro L1 Fabra i Puig
Mira també:
http://grupelissa.wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa