Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Les CUP o com afavorir politiques de dretes amb vots d'esquerres
11 jun 2015
A banda de les abraçades teletubby amb els Pujols o les frases laudatories al Artur Mas, de les esbrancides radicals de les CUP ja no queda ni el record...
Imaginem un pais on el poder politic és monopoli de la dreta catalanista.
Imaginem un pais on aquesta dreta controla també la terra (Unió de Pagesos) i la producció agricola (el menjar)
Imaginem un pais on aquesta dreta controla també els mitjans de comunicació (La Vanguardia, TV3, Ara.cat...)
Imaginem un pais on aquesta dreta controla també els organs de la justicia i la repressió (jutjes, mossos d'esquadra, presons...)
Imaginem un pais on aquesta dreta controla també els aparella de l'Estat (Salut, Treball, Finançes...) i en treu tot el profit que vol mitjançant corrupteles i nepotisme
Imaginem un pais on aquesta dreta controla també l'estrat religiós (Convents, Catedrals, creients, fidels, monjes, etc...) i n'en treu prosselits i beneficis
Imaginem un pais on aquesta dreta controla també la banca i els instrument de finançament...
La pregunta del mil.lio fora aixi: qué els hi falta que encara no tenen?
Doncs molt senzill: un exercit propi i unes fronteres per garantir el seu domini absolut i la seva impunitat total pels seus crims i robatoris.
Somni imposible? NO. Gracies a les CUP aquest somni es cada dia mes a prop. Majories 'independentistes' amb CiU-ERC quan els comptes no surten.
Sense 'Podem', es clar, que son espanyolistes.
Perque els de la CUP cada dia deixan més clar qui son: el tentacle xupiguai de CiU.ERC.
Pero té pebrots que amb retorica 'llibertaria' i infules 'altermundialistes' acabin fent la feina bruta de la dreta catalana i els talibans d'ERC.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Les CUP o com afavorir politiques de dretes amb vots d'esquerres
11 jun 2015
Jo tinc bastantes coses contra la CUP, entre elles que el David parli bé de l'Artur Mas. Però no crec que el problema sigui la independència.

La independència clarament ens pot fer acabar pitjor de com estem, però també ens pot fer acabar millor de com estem. Jo estic a favor de jugar la partida. Apart que trencar amb el centralisme sempre és bo.

Crec que hi ha bastantes coses que criticar-li a la CUP abans que el que critica aquesta "noticia".
Re: Les CUP o com afavorir politiques de dretes amb vots d'esquerres
11 jun 2015
El que els hi falta ara ho controla el partit franquista (PP) i el PSOE dels GAL. Així que en tot cas sería la mateixa situació.
Re: Les CUP o com afavorir politiques de dretes amb vots d'esquerres
11 jun 2015
la cup un partido mas, bien armado con toda la panoplia de manipulacion y dispuestos a reforzar nuestras necesidades. Necesidades ya determinadas por los profesionales del pujolismo, y que solo podemos satisfacerlas, quedandonos en el sistema, produciendo consumiendo y legitimando nuestra precariedad y sufrimiento con el voto.
La ilusion esclavizadora de que votando a la cup, se va a solucionar la aceleracion que nos hace perder el tiempo, de una educacion que atolondra a nuestros hijos, una medicina que nos enferma, de una justicia que no para de llenar las carceles de nuestros jovenes, de una abundancia productora que nos hace mendigos.Los votos de la cup van a legitimar otra vez el monopolio radical de control social autoritario del pujolismo, y asi conseguir de nuevo la paralizacion de la accion autonoma de la poblacion precaria y marginal de los desfavorecidos en favor de la dependencia asistencial de los expertos al servicio de los profesionales de la politica.
Es lamentable constastar el desgraciado fenomeno de la minoria de la poblacion viva, y viva bien de los sufrimientos de la mayoria de la poblacion e incluso albergue cierto grado de interes sosterrado en la continuidad de dicho sufrimiento, y es en esta banalidad del mal en que se disfraza con ropajes y objetividad , como hace la cup, que presenta sus campañas electorales como la solucion de los males de la poblacion desfavorecida, para que esta legitime en las urnas una y otra vez su sufrimiento y proteja y perpetue los privilegios de los adicto al pujolismo.
Re: Les CUP o com afavorir politiques de dretes amb vots d'esquerres
11 jun 2015
XD realment el món de la intoxicació a indymedia ja no és el que era, ara qualsevol persona que 'justeja' es creu amb el dret de prendre el relleu a grans mestres de la 5a columna com el Picot Negre... i no. No arribeu, no passa res, però això és així. Han desaparegut els intoxicadors professionals de mena i en el seu lloc hi ha aspirants mediocres.

Fins i tot el "mobimiento livertario de karselona" ha perdut frescura...

Definitivament, indymedia ja no és el que era
Re: Les CUP o com afavorir politiques de dretes amb vots d'esquerres
12 jun 2015
para perdida de frescura el moviment independentista, que asco dais con los abrzitos al arturillo, los cambalaches en las comisiones del parlament, y los compadreos en los ajuntaments, sois el sistema, ni los curas de la teologia de la liberacion, han llegado a tanto, para quinta columna la vuestra, ala que ya llega que ya esta aqui el 11 de sep. juntos lo podemos todo, hasta ser rebaño, uniformidad de amarillo, no faltaba mas, culto a la bandera y sumision a la patria, vinga tots juntets, in inde independencia bebebeeeeeeeee.. y hablan de frescura, indymedia nunca fue lo que vosotros queriais una especie de directa subvencionada por independentismo al servicio del pujolismo, que os den, a todos vosotros, a vuestra bandera y a vuestra patria, y que viva la anarquia, que ni es catalana ni española, que es otra cosa asquerosos abanderados uniformados y siervos de la patria, que asco dais.
Re: Les CUP o com afavorir politiques de dretes amb vots d'esquerres
12 jun 2015
L'esquerra independentista està expandint el sobiranisme per l'esquerra, tendint ponts de ruptura amb l'esquerra alternativa i posant en perill la burgesia autonomista. De moment només és un objectiu, però es veu possible.
Aquesta reacció, emocional i pro-espanyola, no només no até a cap mena de criteri científic, sinó que directament es passa pel forro els més elementals ppis aristotèlics.
L'"article" diu que que la CUP fa el joc a la dreta catalana però ho afirma tot en base a suposicions de les intencions de la burgesia, no aporta ni una prova, més enllà de l'abraçada que va fer el tontopolla el fernández a en mas per la qüestió concreta del 9n. Diu molt de l'autor, és del rotllo, ese es nazi pq lleva martins con cordones blancos"
Re: Les CUP o com afavorir politiques de dretes amb vots d'esquerres
12 jun 2015
Blanca. Cremosa. En tetrabrik.
La Nostra llet és la millor del món. Aixo ja ho sabem. Ara cal saber si les CUP seguiran el cami del PSUC (col.laboracionisme, corporativisme, retorica obrerista amb vocacio petit-burgesa) o bé faran front comú amb l'esquerra radical (PODEM, COLAU. Proces, Moviments alternatius...) per canviar la vida de les persones i no nomes la quantitat de franges de la bandera nasioná.
Re: Les CUP o com afavorir politiques de dretes amb vots d'esquerres
12 jun 2015
vinga picotnegre, lo de considerar Unió de Pagesos com a convergents diu molt del teu nivell de coneixement del camperolat català... són gent combativa recoi
Re: Les CUP o com afavorir politiques de dretes amb vots d'esquerres
14 jun 2015
La culpa de tot això és confondre les coses, igual que els sociates es vesteixen de gent d' esquerres els de les CUP es deixen caure com a pro llibertaris. Gran part de la culpa d' això es de nosaltres mateixes per dues coses. Una creure aquesta merda i confiar que ho son, enganyades per un posat radical.
L' altre, la greu, és ajudar-los confiant i difonent els seus pamfletos com la directa, capaç de (informar) del cas pandora sense anomenar el moviment anarquista,
https://directa.cat/actualitat/milers-de-manifestants-als-carrers-de-gra
o reduint tota la mobilització anarquista a 15 manifestacions a l' estat...(la majoria a catalunya, quan és mentida)
https://directa.cat/actualitat/una-quinzena-de-mobilitzacions-arreu-de-l
Mentre les anarquistes seguim enfortint així als sub-vilawebs els farem forts i ells faran forts a ERC I aquesta a CIU.
Sindicat