Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Petició fiscal encausades 12-Oct/13
20 mai 2015
TOTES SOM ANTIFEIXISTES! ABSOLUCIÓ ENCAUSADES 12-O/13

Vet-ho aquí companyes, des del dilluns 11 de maig ja sabem a què ens enfrontem.

Després d'un any i mig de mesures cautelars, privades de llibertat per participar d'actes públics al carrer, ens ha arribat l'escrit d'acusació fiscal amb què anirem a judici.

Ens demanen 17 anys de presó, per lesions i danys, amb l'agreujant de discriminació ideològica.

Els denunciants, 8 neonazis, coneguts per les seves agressions i apologia del nazisme (incloent-hi intents d'homicidi), que participaven a la manifestació de la plataforma que va rebentar l'acte de la Generalitat a Madrid. La mateixa que ha amenaçat amb acció directa i vessament de sang per impedir l'autodeterminació de Catalunya, o que promou la persecució de les nouvingudes, mentre demana "mas cuchillas en Melilla". Tot i així, els mossos d'esquadra els van descriure públicament com "un grup de joves que prenien unes consumicions a una terrassa d'un bar, després d'assistir a un acte a la muntanya de MontjuÏc".

És un cop dur que, després de tants anys de lluita des de molts àmbits diferents, contra tota discriminació, ara n'acabem sent les acusades. Però, si bé quedem bocabadades amb la dimensió de la pena demanada, estem fortes perquè estem convençudes que no ens deixarem colar aquesta equiparació amb els feixistes.

En un context de crisi econòmica, en què la classe treballadora es mobilitza i lluita pels seus drets, i, fins i tot, qüestiona la legitimitat del sistema polític, l'estat posa en marxa mesures cada cop més repressives amb l'objectiu d'exterminar qualsevol lluita per la llibertat i l'igualtat, així com a les lluitadores que la duen a terme. En aquest marc, el feixisme és emparat i sostingut per les institucions per a usar-lo com una eina més de coerció, i com a possible alternativa per acabar imposant un retrocés dels drets i la llibertat personal i col·lectiva. És per això que, conjuntament amb la lluita contra la discriminació, les retallades socials, els abusos policials, la repressió masclista, la destrucció de la terra, o els drets dels pobles, la lluita antifeixista és cosa de totes, i nosaltres ens hi reconeixem.

Amb aquesta nota volem aprofitar, per agrair tot el suport rebut fins ara, i manifestar el compromís a lluitar fins al final, per a denunciar:

-L'acusació contra les 6 companyes, amb una pena tan desmesurada, malgrat la poca entitat dels fets segons l'escrit del fiscal, per unes suposades agressions. Això, mentre cada 12 d'octubre no s'atura la celebració d'actes d'exaltació feixista, ni es fa res per impedir que els neonazis circulin tranquil·lament per Barcelona cometent tota mena d'agressions verbals i físiques.

-L'intent d'equiparació d'aquells que actuen per odi a la diferència, a les persones més vulnerables, o a les més transformadores, amb aquelles que lluitem per la llibertat individual i col·lectiva, per la justícia, i per tant, contra el feixisme.

El dissabte 23 de maig farem una assemblea oberta a Barcelona, per a preparar properes mobilitzacions, i estarem encantades de rebre un cop de mà. Per a qualsevol cosa, escriviu-nos: encausades.12oct ARROBA gmail.com

Mentrestant, aprofitem per enviar una forta abraçada a totes les lluitadores que pateixen la repressió, en especial a les encausades per manifestar-se contra el segrest de la democràcia davant el Parlament. També, per les treballadores en lluita de telefònica, que són esperança per una vida digna. Gràcies pel vostre exemple!

Lluitarem i viurem lliures!

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa