Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
[Abstenció Activa] La classe política fa pudor, treiem-la fora!
14 mai 2015
Engeguem aquesta campanya per tal de donar el nostre punt de vista al circ de les eleccions i al fàstic que ens provoquen els i les polítiques en busca del nostre vot.
municipls2015Cartell_webgran.jpg

La classe política fa pudor, treiem-la fora!

Un altre cop tenim eleccions municipals. El partits polítics ens demanen el vot, ens saluden candidats que mai ens han tingut en compte, altres es fan fotos amb nens o amb gent gran que no coneixen de res, passegen per mercats on no compren, acudeixen a debats on demostren no tenir ni idea del tema a debatre, es fan ‘selfies’ amb qualsevol persona agafada d’improvís, o si et descuides t’encaixen una abraçada quan fa dos mesos ni et miraven a la cara… Les eleccions són un espectacle penós que indica quina mena de persones són els futurs alcaldables. No, no ens confonguem, no tenen intenció de ser amics nostres: volen ser els nostres dirigents.

El resultat de les eleccions del 24 de maig serà el de sempre: 25 regidors i regidores es creuran amb tota la legitimitat del món per governar sobre una ciutat de 75.000 habitants com Manresa; per decidir i aplicar lleis i normatives que ens afecten a totes. No tenen en compte que la meitat de la gent censada per votar no exerceix el seu vot per que no se’ls creu, ni que queda una part important de la població sense estar censada, ni que en realitat a una gran part de votants tant els hi fa un partit o l’altre i que voten al candidat més macu, al més simpàtic o al partit amb el millor logo. En definitiva, ni es voten programes ni es voten idees, ja que en les campanyes solen estar absents i tot queda en una guerra d’equips de màrqueting.

Des de l’Assemblea Llibertària apostem per l’autoorganització i l’autogestió sense fer cas del color que surti del nou Ajuntament. Les nostres vides no entren dins de les seves urnes. No volem dirigents. No volem manar. Al contrari, volem que ens organitzem a tots els nivells, que ens fem càrrec de les nostres vides sense fer cas d’institucions. Les entitats, espais i organitzacions construïdes pel poble autogestionat sempre estaran per sobre de la voluntat de 25 regidors. Respecte a la classe política, repetim: fa pudor. No ens representen.

Assemblea Llibertària del Bages

vídeos campanya: https://youtu.be/vYbV8K8txDY
https://youtu.be/IGupYDhwp-Q
Mira també:
http://www.bllibertari.org/campanya-per-labstencio-activa-de-lassemblea-llibertaria-del-bages.html
http://www.bllibertari.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa