Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Al Bages, torna la primavera llibertària
08 abr 2015
Després d’un llarg hivern, on els embats repressius ens han volgut segar, arriba una nova edició de la primavera llibertària.
Per tercer any consecutiu, des de diversos col·lectius i individualitats, proposem tot un seguit d’activitats, encaminades a sembrar llavors de lluita, llavors d’anarquia. Els intents de refundar un capitalisme que perpetua els privilegis i causa agonia arreu, venen acompanyats dels cants de sirena de la recuperació econòmica, de les promeses electorals, que per desgràcia ja sabem on ens porten. És per això que creiem totalment necessari donar veu a les idees i pràctiques que des de l’autogestió, l’horitzontalitat i l’autonomia experimenten amb noves formes de fer allunyades de l’explotació, de les institucions, l’autoritarisme, la dominació.

Aquesta primavera ens servirà per a presentar i conèixer l’Ateneu Anarquista la Ruda de Manresa, que després de la seva okupació la tardor passada, obra finalment les portes. Hi haurà lloc per a l’autogestió, de la salut (amb el taller de ginecologia) o de la protecció dels atacs de la patronal (amb el taller d’autodefensa laboral). Ens endinsarem en la història de lluita de les nostra comarca, ja sigui en la ruta de la Manresa anarquista o en la caminada d’homenatge als maquis. La defensa de la llibertat i de la cultura, es farà palesa en la ruta contra el control social o en la pintada d’un mural contra la societat carcerària. Pels xiquets i xiquetes hi haurà també jocs cooperatius, així com un taller amb materials reciclats. I per no oblidar la importància de la solidaritat internacional: xerrada sobre les lluites a Mèxic arrel dels assassinats de Ayotzinapa.

Altre cop per primavera, sembrem llavors, sembrem l’anarquia!

Trobaràs tota la informació de les activitats a: http://www.bllibertari.org/al-bages-torna-la-primavera-llibertaria.html

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat