Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
aturem el desallotjament del csoa s'Eskola
23 jul 2003
aturem el desallotjament del csoa s'Eskola, Ciutat de Mallorca
ATUREM EL DESALLOTJAMENT DEL C.S.O.A. SâESKOLA
MÃS DE 20 MESOS DâIDEES I AUTOGESTIÃ

Desde fa més de 20 mesos les aules de lâantic col.legi San Luís Gonzaga del Terreno, tornen a omplir-se de vida, rera 6 anys de total i ruïnós abandó.
Un grup de persones amb inquietuts, organitzades en lâAssemblea dâOkupes de Ciutat, vam okupar aquest edifici per poder dur a terme multitut dâactivitats, autoorganitzant-nos i tractant de cobrir per a nosaltres mateixos la manca dâespais on poder desenvolupar-nos autònomament al marge dâun oci i una cultura, que responen més a interessos econòmics que a necessitats socials.
El Centre Social Okupat i Autogestionat SâESKOLA és una proposta alternativa de participació activa, col.lectiva i solidària, és una experiència dâautogestió organitzada en assemblea on decidim entre totes i tots, sense líders, dirigents i cap tipus de jerarquia.
Realitats com aquesta no agraden a les institucions, les quals pretenen monopolitzar lâoci i lâeducació populars, convertint-los en un objecte de consum més. Per això lâajuntament de Palma, amb lâexcusa de dotar dâequipament sociocultural el barri, sense haver presentat cap projecte concret i seriós fins al moment. Volen desallotjar sâEskola impossibilitant que lâampli espectre de persones i col.lectius, poguem seguir disposant dâun espai obert on poder realitzar-nos i dur a terme activitats de manera solidària i activa.
Desde sâEskola han sorgit multitut dâidees i hem duit a terme molts projectes, tals com: Xerrades, debats, jornades de conferències, espectacles musicals, teatrals, de circ, cinema, documentals, taller dâordinadors, dâescacs, percusió, ceràmica, malabars, capoeira, dansa, escalestric, fotografia, biblioteca, menjadors populars, reunions de col.lectius, distribuidora, i un llarg etcâ¦
Aquests són els nostres arguments en front a la lògica especuladora, que ens vol veure un altre pic al carrer.
Actualment lâajuntament, després dâaccelerar lâexpropiació del col.legi a lâantic propietari, per una gran suma de diners, sâha quedat amb lâinmoble.
En haver-se desestimat la causa penal en el jutjat dâinstrucció número 3, a pesar de les seves pressions, el govern municipal ha solicitat el desallotjament administratiu a través del jutjat de lo contenciós, el qual ha estat recurrit per la nostra part. Això es veu que no ha funcionat, i ara tenim una ordre de desallotjament a sobre, en un plaç de dos mesos.
SâEskola segueix en marxa, posant en pràctica les nostres idees de tallers, xerrades i activitats, com a mitjà principal de lluita. També volem, amb aquest escrit, arribar al màxim possible de gent i animar a tothom a que vengueu a proposar i participar dâaquest gran projecte social. âQuants més serem, més riuremâ? i més recolzament hi haurà per a seguir endavant.
No anirem a plorar davant lâajuntament. Exigim que aquest espai segueixi obert i actiu per a tots i totes.

Llegeix i actua. Ajudanâs a difondre aquesta informació.

NO DESALLOTJARAN LES NOSTRES IDEES!
SâESKOLA RESISTEIX!!!

Comentaris

Re: aturem el desallotjament del csoa s'Eskola
23 jul 2003
on esta? a les illes?

anim i continueu informant!

contra la especulació >>> okupació >>> expropiació
Sindicat Terrassa