Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
XV Mostra del Llibre Anarquista de València
28 mar 2015
XV Mostra del llibre anarquista del 18 al 26 d´Abril
XV Mostra Llibre Anarquista Valencia.jpg
BANER-MOSTRA-más-peque.jpg
Cat] Presentació de la XV Mostra del Llibre Anarquista de València

Un any més s'acosta la Mostra del Llibre Anarquista de València. Amb aquest ja són 15! I un any més volem convidar-vos a participar en ella i que entre tots/es la fem possible.

Enguany la Mostra ve carregada, ampliant-se la programació un cap de setmana més. Entre els temes que es tractaran en les presentacions de llibres, xerrades i taules redones estan el feminisme, el pensament anarquista, l'art, l'alliberament animal, migracions, moviment estudiantil, repressió (Operació Pandora), autogestió (projectes autogestionaris a Grècia)… També tindrem teatre, poesia i música, i com no, bons aliments.

Però posant-nos una mica més seriosos, aprofitem aquesta oportunitat per a dir-vos que la Mostra és una cosa de tots/es, de tots/es els/les que ens sentim anarquistes a València i voltants. I que entre tots/es ens la hem de treballar, doncs suposa un gran esforç que seguisca avant any rere any. Per açò fem una crida a les persones i col·lectius perquè s'impliquen més en les futures edicions d'aquesta veterana Mostra del Llibre Anarquista.

Anem a explicar un poquet com funcionem: la Mostra s'organitza des d'una assemblea formada per individus amb capacitat de decisió, no per delegats, doncs s'espera un compromís i una responsabilitat que d'una altra manera pot quedar “diluïda” en el col·lectiu de torn. Qui vulga participar directament en l'organització de la Mostra ha de venir a les assemblees. No obstant, açò no vol dir que no esperem el suport dels col·lectius, centres socials, etc. de València (ja que sense ells açò seria impossible), si no que aquest suport siga més aviat logístic. És a dir, cedint els seus locals, organitzant actes per a recaptar diners, cuinant, pegant cartells i un llarg etcètera.

Sense més, esperem que el que hem preparat amb tant esforç i afecte estiga a l'altura de les expectatives, i si no ja sabeu… L'any que ve ens veiem en la assemblea!
Mira també:
http://mostrallibreanarquista.blogspot.com.es/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat