Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Manifestació:Ens volen a presó per defensar els barris.Que no ens governi la por!
23 mar 2015
MANI 26 MARÇ_xarxes_.jpg
10420218_10152901831193073_666048767618417088_n.jpg
3 anys i 7 mesos per a 3 companyes, 3 anys i 9 mesos per a una altra, més d’ una desena amb condemnes que van des dels 6 mesos als 2 anys de presó, 4 absoltes i 66 companyes per jutjar.
És un resum ràpid i concís de com estan intentant silenciar, atemorir i castigar als que sortim al carrer per defensar uns barris de la gent i per la gent enfront el model d’ una ciutat-aparador pels turistes.
És un resum ràpid i concís on no es pot transmetre el dolor, la ràbia i la impotència amb la que ens toca veure com sentencien, condemnen i persegueixen a la dissidència.
Estem fartes de veure com som conduïdes a uns judicis polítics que condicionen la nostra vida i la dels nostres cercles, molts cops amb una representació teatral nefasta protagonitzada per jutges,fiscalia i mossos on les proves i les acusacions ratllen l’ absurd si ens ho mirem des de les seves òptiques legalistes.
Volem fer ús de la memòria i pensar que si vam aturar l’ enderrocament de Can Vies, que si vam omplir els carrers per defensar els nostres barris, no podem quedar-nos a casa quan volen empresonar a la gent que colze a colze va sortir al carrer per traçar una línia vermella al poder.
Estem vivint una repressió que s’ aguditza cada cop que fem un pas endavant amb la nostra lluita i creiem que solament juntes podem i tenim capacitat d’ afrontar aquesta problemàtica, per això donem tota la força i solidaritat per a les encausades del parlament, el cas Pandora, per a José Antunez Becerra i tota la gent que pateix en els seves carns la violència d’ aquest sistema.
Ens volen enviar a l’ últim abocador que tenen reservat per a la dissidència, allà on els rics no hi entren i els pobres no en surten.
Per rebutjar tot el sufriment al qual ens volen sotmetre, per denunciar cada condemna política que ens apliquen convoquem:

MANIFESTACIÓ DIJOUS 26 DE MARÇ A LES 20h A PL.SANTS

Ens volen a presó per defensar els barris.
Però que no ens governi la por, un cop més sortirem al carrer!




La tercera imatge és una mostra de la prepotència que gasta el regidor del districte Jordi Martí, alegrant-se de les condemnes a presó, tot per guanyar uns quants vots i empès per una ràbia i odi cap a tot el que sigui moviments socials o sectors propers a Can Vies...
Les seves gràcies son les nostres desgràcies, els seus beneficis, la nostra misèria...

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat