Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Colze a colze contra agulles de vidre
21 mar 2015

Dimarts vam tancar els punys de la ingenuïtat fins a clavar-nos ungles de fúria. Vam colpejar fortament contra el sostre de la incredulitat fins a tallar-nos amb agulles de vidre.
La causa ha estat una sentència que ha encès la guspira de la tristesa però també la d'un cabreig col·lectiu que s'estén fins de sota les pedres, ja que una condemna de tal desproporció també genera una resposta incontrolable, ja sigui, des de les xarxes, des del carrer o des de la tendresa de les persones.


A hores d'ara no sabem com acabarà la història, només sabem el que ha sortit per la tele: la “justícia” d'Estat ha tornat a fer malifetes de les seves. Res nou per nosaltres. Ho podríem haver previst, direu algunes. Però la sentència ens ha sorprès per darrere, ja que ha superat els límits inimaginables de l'abús de poder.

Han jugat brut, però perquè enganyar-nos, nosaltres mai vam creure en la seva justícia. Una justícia polititzada que divideix a la població segons quina és la seva categoria social, on la gent rica mai trepitja la presó, però la pobra mai l'abandona.
Amb la sentència que aquest dimarts va sortir a la llum, i que altre cop va ser abans filtrada a la premsa que a les nostres advocades, el mur que separa els nostres mons s'ha fet més alt i sembla cada cop més rodejat de filat. El missatge és clar: la nostra manera ingovernable de fer, lluitar, pensar, viure i sentir, els espanta. Tota expressió o gest carregat d'ira, indignació o rebel·lia, encara que no arribi, ni tan sols a les mans, ha de ser castigat. I l'odi, la política i la violència ha de ser només legítim de l'Estat, perquè res no canviï, perquè tot sigui controlat.

Ningú ens va dir que el camí seria fàcil. Nosaltres tampoc pensem que sigui impossible. No tirem la tovallola perquè com tantes altres vegades “hem pres la humil decisió de no retrocedir”. Cada minut que passa és més evident que el sistema polític, econòmic i judicial està podrit. Cada hora que corre som més les perjudicades i cada dia neix un nou motiu per plantar i crear noves lluites i alternatives de vida.

Tenen els diners,
tenen la premsa,
tenen la justícia...
però a nosaltres mai ens tindreu!

MANIFESTACIÓ DISSABTE 21 de MARÇ a les 19h a PL UNIVERSITAT

SOLIDARITAT AMB LES ENCAUSADES PER L'ACCIÓ “ATUREM EL PARLAMENT”!!
SOLIDARITAT AMB TOTES LES REPRESALIADES I AMB TOTES LES QUE LLUITEU!!



Una de tantes tocada però no enfonsada per la (in)justícia de l'Estat
Mira també:
https://encausadesparlament.wordpress.com/

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more