Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Campanya Okupem les Ones
23 jul 2003
Des de la Campanya Okupem les Ones, us fem arribar un nou missatge, per tenir-vos informats/des de les properes convocatòries que es vagin donant per facilitar que hi participeu en la mesura de les vostres possibilitats.
Molt Bones,

Des de la Campanya Okupem les Ones, us fem arribar un nou missatge, per tenir-vos informats/des de les properes convocatòries que es vagin donant per facilitar que hi participeu en la mesura de les vostres possibilitats.

Els mitjans que estem creant han de ser de l'assemblea per la comunicació social (ACS) és a dir, vostres, nostres, de tothom que vulgui ser part d'una assemblea de col.lectius i persones dels moviments socials; i només a partir d'una participació d'àmplia tindran sentit.

Aquest dissabte 26 a les 18.00 al local de la plaça del sol 19 - 20 baixos de Bcn , hi haurà una nova assemblea de la Campanya Okupem les Ones; aquesta tindrà com a tema principal la preparació de les emisions de prova tant de Tv com de Radio que es duran a terme en el barri de Gràcia per la Festa Major del Barri (les festes són del 15 al 23 d'agost però les emissions de prova estan previstes del 20 al 22)

A més a més serà una nova etapa en el debat obert dels principis organitzatius de l'ACS
(veure http://www.moviments.net/cgi-bin/wiki.pl?AssembleaPerLaComunicació;Social )

I també s'acabarà de definir com serà l'entrega del dimarts 29 de juliol, de la primera tramesa al Consell De l'AudioVisual de Catalunya (CAC), de les cartes sol.licitant freqüències que ens han fet arribar ja més de 25 entitats.

Així que us animem a participar-hi.

Aprofitem per posar-vos al corrent de que els sistema de comunicació entre els participants a l'ACS que utilitzem quaotidianament és una llista de distribució d'e-mails per la qual circulen entre 3 i 5 missatges diaris. Si us hi voleu apuntar escribiu a difusio ARROBA televisio.ws i us farem arribar el missatge de subscripció.

En tot cas, coneixedors que per segons qui, aquesta quantitat de missages pot ser excessiva, estem treballant la idea d'una altra llista amb menys freqüència de missatges que faciliti que tots els membres de l'ACS, puguin estar al dia i participar de les decisions més importants del que és ara mateix la Campanya Okupem les ones.
Mentretant també podeu estar pendents de les novetats en la pàgina web www.televisio.ws

Us esperem si pot ser el dissabte i en tot cas ja estarem en contacte:
Comissió de difusió de l'ACS
a.e. Difusio ARROBA televisio.ws tf 932170623
Mira també:
http://www.moviments.net/cgi-bin/wiki.pl?AssembleaPerLaComunicacióSocial
http://www.televisio.ws
Sindicato Sindicat