Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
[Contrainfos 97] del 4 de març
09 mar 2015
Aquesta setmana hem fet el programa a l´Oficina de l´Habitatge de Gràcia, nova okupa a la plaça del Sol
contrainfos thumbail.jpeg
Contrainfos 97

http://latele.cat/contrainfos/contrainfos-97

Gràcia, 04/03/2015

Entrevista al col.lectiu nou bloc Oficina d´Habitatge de Gràcia

.
Mani Estudiantil 26 F
Veiem un video sobre la manifestació estudiantil del passat 26 de febrer a barcelona.

Jose Antonio Becerra
A continuació passem un recull de l’acte de solidaritat i suport al pres Jose antonio Becerra que actualment porta ......en vaga de fam realitzat a les presons Brians 1 i 2 el passat dissabte. Destacar que es van produir registres a determinats cotxes de persones que van assistir a l’acte per part de la policia però per altra banda els presos van poguer sentir els contundents crits de suport

Campanya Mdemierda
El passat 23 de febrer Renaud Belletti va ser detingut al CIE de Zona Franca. Enllacem un video per difondre la campanya Mdemierda que s’esta llançant. Feu-ne difusió!

Okkupy banking
A continuación passem un video de la campanya OccupyBanking que preten situar en el centre del debat public la total falta de democracia amb la qual el Banc Central Europeu (BCE) i els grans bancs privats controlen el sistema monetari i especialment la creacio de diners. La campanya OccupyBanking vol ser tambe la punta de llança per a crear les condicions que permeten el RetornEnLlibertat de l’activista Enric Duran.

Enderrocaments Vallcarca

El barri de Vallcarca (districte de Gràcia) porta patint enderrocaments des de fa més de deu anys seguint un pla urbanístic que encara no s'ha complert. Les veïnes s'han organitzat per poder tenir veu a l'hora de decidir el model de barri, i la primera postura és que no es volen ni més enderrocaments ni més solars buits.


Madrid desalojo y derribo
El pasado viernes 27 de febrero se produjo en Madrid el desalojo de la vivienda situada en la calle Ofelia Nieto 29. Tanto los habitantes como un centenar de personas solidarias resistieron durante horas a un desalojo que según informan los inquilinos no había sido notificado. La policía se presentó con una excavadora que finalmente derribó la casa. Durante el proceso 11 personas fueron detenidas, entre ellas el periodista Jaime Alekos que grabó este video...

Teaser documental ingobernables
Presentàcia del documental "Ingovernables", diumenge passat a Espai Obert , un recorregut sobre l’anarquisme a catalunya al segle XXI.

Vaguistes Isma i Dani
Demanen 8 anys de presó pels vaguistes dani i isma. Passem un video de la campanya de suport que s’esta realitzant i desde aquí en hi sumem a la mateixa.

Jornades de llenya a Sieso
El passat 13-15 de març es realitzaren al poble okupat de Sieso de Jaca unes jornades de treball comú per fer llenya i bigues per les teulades. Les jornades van comptar amb l´invitació espicial de diferents col.lectius rurals i okupats de Barcelona i rodalies, un bon motiu per enfortir relacions de fraternitat entre les diferents col.lectivitats. 

Golpes policia Los Angeles
A continuación veiem un video de l’assassinat d’un indigente per part de la policia a la ciutat de los angeles mentre tractaven de reduirlo.
Mira també:
http://latele.cat/contrainfos/contrainfos-97
http://latele.cat

This work is in the public domain
Sindicat