Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Xerrada-debat: La vaga de treballadors/es de Konecta
05 mar 2015
La vaga de treballadors/es de Konecta
El proper dissabte 14 de març, la cèl·lula de Comunistes de Catalunya a la empresa de telemàrketing Konecta organitza un acte sobre la vaga que van dur a terme els treballadors del centre de treball d'aquesta empresa a Sevilla el passat 5 de gener. El conflicte tenia el seu origen a les nefastes condicions de treball imposades per la empresa a un planter generalment molt jove i ja llastrat per la precarietat i la temporalitat.

Entre d'altres, l'utilització de festius com a dies de descans obligatori, la manca de flexibilitat a l'hora d'establir les vacances (mesures amb les que s'estalviava milers de jornades pagades) o la falta d'antel·lació per notificar canvis d'horaris.

El dia 14 parlarem de la vaga de Konecta i també parlarem de les condicions del telemàrketing, de quines son les millors eines per fer front als atacs als treballadors i les treballadores, així com de la negociació engegada del conveni i quin tipus de model sindical necessitem. Per això volem ser-hi tots i totes, i no faltaràn treballadors de Konecta de Sevilla i Barcelona. Us hi esperem!

Dissabte 14 de març a les 18h
Sala de Conferències del Centre Cívic Cotxeres de Sants
C/Sants 79, Metro L1/L5 Plaça de Sants
Mira també:
http://www.comunistes.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Xerrada-debat: La vaga de treballadors/es de Konecta
05 mar 2015
Aneu a cagar, apa!
Sindicato Sindicat