Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
presentación Ingobernables un recorrido por la Catalunya anarquista
27 feb 2015
Diumenge 1 de març 18:30 Spai Obert

https://www.youtube.com/watch?v=3KB7NXYDaww
Diumenge 1 de març 18:30 Spai Obert

https://www.youtube.com/watch?v=3KB7NXYDaww


Ingobernables" (=Ingovernables) intenta apropar-se a la realitat del moviment anarquista o antiautoritari a Catalunya. El documental aborda la conflictivitat social dels últims anys: vagues generals, bloqueig al "parlament", el moviment de les indignades, els processos d'autoorganització en barris i centres de treball, la revolta de Can Vies. Així com també la visió de les classes dirigents i dels mitjans de comunicació sobre el que ells mateixos han denominat els "antisistemes".
La resposta de l'Estat a la lluita, s'ha centrat en la repressió i l'enduriment penal com demostren l'aprovació de la "llei mordassa" o l'aplicació de la llei antiterrorista cap a l'anarquisme en diferents casos i en la denominada Operació "Pandora".
A través d'entrevistes a diversos col·lectius i individualitats, de la propaganda als carrers, d'actes realitzats per col·lectius llibertaris; el documental mostra aspectes com; la vigència de les idees anarquistes, la importància de recuperar la memòria històrica des d'una perspectiva revolucionària, la necessitat d'acabar amb el capitalisme, el perill de la via institucional per canviar la societat i sobretot la possibilitat de pensar en altres formes d'organització social no basades en l'Estat i el capitalisme.

https://ingobernablesdocumental.wordpress.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: presentación Ingobernables un recorrido por la Catalunya anarquista
01 mar 2015
alguien sabe alguna referencia del autor?
Sindicato Sindicat