Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : antifeixisme : antifeixisme
Acto racista en Martorell
27 feb 2015
CARTEL PXCBO.JPG
PXC és una formació racista, xenòfoba i feixista que amb l’excusa de la “solidaritat” promociona un acte ple d’odi i discriminació com és una recollida d’aliments només pels “de casa”. En aquest context de crisi capitalista hi ha qui carrega sobre les espatlles dels més vulnerables el pes dels desajustos estructurals del propi sistema. Voler fer responsable de la situació que vivim als immigrants és absolutament mesquí a part de fals, doncs els únics responsables són politics, empresaris i banquers que ens han portat a aquesta dinàmica de retallades socials i merma de les condicions de vida que ja de per si no eren una meravella abans de la crisi, però que són el fruit de la lluita de les generacions passades.
Aquests grups feixistes diuen que reparteixen aliments només pels “de casa” perquè hi ha un munt d’ONG’S que ho fan només a immigrants, fet que és rotundament fals, ja que el que el criteri no és en cap cas la nacionalitat sinó el fet que la persona es trobi en situació de risc social i en tot cas s’hauria de denunciar l’escassetat d’aquests ajuts i no culpar a una part dels qui les reben.
Només la ignorància o la mala fe poden portar a pensar que uns tenim més drets que els altres només pel fet d’ haver nascut en un indret o un altre.


Todxs a la protesta contra la recogida racista y contra los fascistas el sábado 28 de febrero a partir de las 9:00 que tendrá lugar en la plaça dels vents de Martorell.



Antiracistes Martorell

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat