Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
La COS obté un delegat sindical en la Cooperativa d'educació Aire Lliure d'Alacant
25 feb 2015
En les eleccions sindicals celebrades el passat 23 de gener, la candidatura presentada per la Coordinadora Obrera Sindical va obtenir 20 vots i un delegat.
copeala.png
El nostre company Aquil·les Rubio va resultar elegit en tercer lloc, després del representant de CCOO (24 vots) i de la del STEPV (21 vots).

En els darrers 4 anys, la representació sindical en aquesta cooperativa d'ensenyament estava repartida entre CCOO (2 delegats) i STEPV (1 delegat).

Amb l'objectiu d'incrementar el grau de solidaritat obrera dins del centre, amb la implicació de les treballadores en el moviment obrer i popular, així com de treballar colze a colze amb la resta de delegats en la representació de les treballadores davant el Consell Rector de la Cooperativa, la feina del nostre company ja ha començat en aquest mes que ha transcorregut; juntament amb la resta de delegats ha mantingut diverses entrevistes per tal de buscar vies de solució a un conflicte entre dues treballadores, i ha impulsat la recollida d'al·legacions al PGOU de València seguint la crida del col·lectiu Per l'Horta.

En total, les treballadores del centre han presentat 159 al·legacions, que presentades (no sense entrebancs burocràtics) a la Subdelegació de Govern d'Alacant s'han sumat als milers arreplegades a l'Horta i al conjunt dels Països Catalans.
Mira també:
http://www.sindicatcos.cat/index.php/territorials/alacanti-i-baix-vinalopo/item/2528-la-cos-obte-un-delegat-sindical-en-la-coop

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La COS obté un delegat sindical en la Cooperativa d'educació Aire Lliure d'Alacant
25 feb 2015
Vaja, sort que ho publiqueu, perque necessitàvem saber-ho. Pensàvem desde fa mesos: "que farà la cos a Alacant, guanyarà les eleccions sindicals??". Per fi podem dormir, gràcies!
Re: La COS obté un delegat sindical en la Cooperativa d'educació Aire Lliure d'Alacant
26 feb 2015
S'ha de reconèixer que el troll aquest de tant en tant té sortides que fan riure XD
Sindicat Terrassa