Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: xarxa i llibertat
Necessito informació
22 jul 2003
Salutacions,
visc a l'esquerra de l'eixample de Barcelona, a tocar de Sants, i tornant de vacances m'agradaria implicar-me en alguna associació o plataforma ciutadana (tipus plataforma per la cultura de la pau, o un altre món és possible) tant de manera voluntària com treballant-hi (si pogués ser), i a ser possible que no estiguessin vinculades directament amb un partit polític. Fa temps que tinc la necessitat de treballar per arreglar una mica el món que m'ha tocat viure, i malgrat que conec, com molts, el món dels moviments socials, no he sapigut trobar un lloc adequat.
M'agradaria trobar un grup de gent que treballés en aspectes com la vivenda, l'educació, la cultura de la pau, el treball per la cultura alternativa, en resum per la ciutadania.
Si per la meva zona (o per Sants) em podeu informar sobre associacions d'aquest tipus us estic molt agraïda.

Comentaris

Re: Necessito informació
22 jul 2003
L'Associació cultural Arran és bastant aprop d'on tu dius. És al carrer Premià 20 del barri de Sants, aprop de l'Estació de Sants i fan moltes de les coses de les que parles.
Re: Necessito informació
22 jul 2003
L'Associació cultural Arran és bastant aprop d'on tu dius. És al carrer Premià 20 del barri de Sants, aprop de l'Estació de Sants i fan moltes de les coses de les que parles.
Re: Necessito informació
22 jul 2003
Però l'Arran és realment una associació oberta? Per Sants més d'un cop m'he trobat amb suposats progressistes d'esquerres que m'han decepcionat força!
Re: Necessito informació
22 jul 2003
Doncs noia!, "coses" com les que busques -ONG's cumbayás institucionalitzades o associacions endogamicolocals prosistema-, n'hi ha tantes que has d'anar amb compte per no trepitjar-les quan camines pel carrer. (Suggerència: apunta't al "doce meses, doce causas" de Tele5)
Re: Necessito informació
22 jul 2003
És que no pot dir-se que hi han autoanomenats progressistes d'esquerres que decepcionen?

Et molesta que es digui?

Et falta capacitat d'autocrítica!!

L'únic que aconsegueixes es que aquesta noia i més gent acabi passant de tot!!
Re: Necessito informació
22 jul 2003
Estic amb "Llibertari", el post de "Un treballador (a la força)" és força desavador, no perquè tingui la opinió que tingui (que vés a saber quina és), sino perquè no aporta res al debat, al coneixement, només sarcasme. És el típic post de qui creu saber-ho tot i marca la ratlla al terra, i si pensa que no estàs amb ell, és que estàs contra ell. I si vaig errat, sisplau, que algú em lliberi del meu error.


Noteu que l'Anna no parla d'anti-sistema, tot i que naturalment es desprén de les seves paraules que el sistema en sí mateix o alguna cosa d'ell no funciona, i per això ella sent que vol canviar les coses col·laborant.
Re: Necessito informació
22 jul 2003
del comentari de l'anna jo en llegeixo que busca feina. I que li agradaria trobar algún tinglado on treballar sense sentir-se malament i poder creure que està ajudant a millorar el món.

Això sí, a Sants es veu que hi han progres que són decepcionants. Per descepcionants les martingales 'tipus plataforma per la cultura de la pau, o un altre món és possible'. (una pregunteta, on són els 12 d'octubre, aquests? i quan es tanquen periòdics? i quan es torturen persones a les comissaries?)
Re: Necessito informació
22 jul 2003
merda!! aixina es com aculliu a algu q vol col·laborar?? pues vos qdareu a soles!

pot ser q anna estiga errada pero amb contestacions aixina segur q no millora la cosa ni cambie d opinio.

barrejanse i coneixen-nos es com cambiaran les coses, no salvant a la massa descarriada!!

anna, ves a alguna d les plataformes q veiges q t'agradan i col·labora a cambiar aqet mon. disculpa a la gent amargada q no sap acullir ni entendre la DIVERSITAT i voldria q tot*s pensarem com ells.

i un petit comentari per a treballador sobre on es aqesta gent el 12 d'octubre... ara per fi se esta fent una plataforma on mes gent podra anar a eisa mani. no has pensat q a tot*s no ens agrada anar a una mani on esta clarisim q se acabe a hosties?? tenim el dret d probar altres estrategies???
Re: Necessito informació
22 jul 2003
Anna,

mira't el que t'interessi a la Guia útil 2003 per a la transformació social que per això està.
Consultable lliurement per internet a www.moviments.info
(una vegada allà ves al index)

Allà trobaràs el que busques
per exemple a:
http://216.218.191.154/moviments/guia108.html
tens la pàgina de recursos del moviment global on apareixen plataformes antiglobalització de diversos barris.

i a
http://216.218.191.154/moviments/guia124.html
tens el directori de col.lectius on pots trobar tot el que hi ha a la guia sobre l'eixample

salut!
pd: gent, la llibertat consisteix en el dret a elegir, no?
Re: Necessito informació
23 jul 2003
Sí. Realment sí que podria aportar alguna cosa al "debat", al "coneixement". Participo als MMSS des de les mogudes anti-Maastrich-92, a les marxes europees des de Amsterdam-97. He vist néixer, créixer i....podrir-se, tots els MMSS sorgits. Gràcies, sobre tot, a oenegeros i pseudogurús propolítics que a força de demanar diàleg -de "besugos"- amb les institucions, i voler "organització, organització, organització" dins els MMSS -la "seva" organització-, han enfonsat i buidat de gent molt vàlida i de contingut la, possiblement, darrera oportunitat de crear "Un Altre Món". (Malgrat tot,)Salut.
Re: Necessito informació
23 jul 2003
Potser es veritat, pero aquesta noia no en té la culpa.
Sindicat Terrassa