Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: mitjans i manipulació
[Contrainfos 94] 11 febrer: Índex
15 feb 2015
Programa setmananl de latele.cat que recull el bategar dels carrers. Gravat el dimcres 11 febrer.
contrainfos thumbail.jpeg
[CONTRAINIFOS 94]

http://latele.cat/contrainfos/contrainfos-94-11022015


Benvinguts al contrainfos 94 , avui 11 de febrer des de l´infoespai de la Plaça del sol

01. Mani 4F (00.25 min.)


En el novè aniversari del cas 4F, varis milers de persones han cridat a Barcelona contra la impunitat policial, pel desmuntatge del cas #4F, amb recordatoris al cas Juan Benitez,
Yassir, Can Vies o Pedro Álvarez.


02. Presentació Campanya Recuperem Ateneu Enciclopèdic (04.30 min.)

Us passeu un resum de la presentació de la campanya de recuperació de l'ateneu enciclopèdic popular realitzat fa fues setmanes. el video sencer el poder veure al youtube amb el titul AEP 26 de gener..

(13.42 min.)
a continuació també us mostrem com va anar la Concentració de la Campanya Recuperem l´Ateneu Enciclopèdic Popular coincidint amb la inauguració del Museu de Culture del Món, on les èlits de la ciutat no els va quedar altre remei que creuar-se amb la cultura del carrer, viva i combativa.

03. Acte anti-represiu 6F a Cotxeres (07.25 )

- l'organització contra la repressió creix i es va fer palés el passat divendres a les cotxeres de sans...us mostrem un breu resum del multitudinari acte...l'enllaç sencer el trobareu a la web de la tele i altres enllaços que ja corren per la xarxa...enfatitzem que el que mostrem es un tall i que es de molt interés mirar-se els videos sencers!!!prou montatges, impunitat i repressió!!


04. Pres en Vaga de Fam (15.01 min.)

El pres Jose Antúnez Becerra, porta en vaga de fam des del dia 23 de gener. José formava part del col.lectiu COPEL i va estar al motí de 4Camins. Ja porta més de 40 anys a la presó.

05 Concentració Poble Kurd (16.30 min.)

- crònica de la concentració de solidaritat amb rojava i el poble kurd realitzada el passat dissabte 7 de febrer davant del consulat turc de la ciutat de barcelona organitzada per kurdiscat. aprofitem per recordar que aquest divendres 14 de febrer desde la tele organitzem una kafeta sopador a la kasa de la muntanya on es realizatara una xerrada sobre el kuridistan a les 7'30, l'actuació de la bastonera feminista i bon menjar i musica!!us hi esperem!!

06 Trobada Antifracking (21.43 min)

Trobada europea d´activistes contra el fracking a Can Masdeu, Barcelona, del 30 de gener al 1 de febrer per organitzar accions conjuntes contra la fractura hidràulica i el model energètic que la promou.


07 Judicis Can Vies (25.50 min.)

Continuen els judicis als detinguts durant les protestes posteriors a l´enderrocament de Can Vies. Aquesta setmana un jove ha pactat una condemna d´un any i mig i a un altre li han caigut tres anys. Veiem un video explicatiu del cas.

08. Pallissa Mossos Forat (29.55 min.)

La setmana passada La Directa ha difós un video on un veí és agredit brutalment pels mossos d´esquadra quan els hi va demanar la placa. Veiem un video que ha generat bastant d´enrenou

09. Jo també tinc Camping Gas (33.40 min.)

I malgrat les companyes anarchistes detingudes durant l´O`peracion Pandora ja han sortit en llibertat condicional, segueixen realitzant-se actes de suport arreu. Membres del contrainfos van assaborir pizzes a La Barberia i Kan Pasqual, sens e anar més lluny. Veiem nou un video de la campanya.

10 Quart edifici recuperar a Manresa per la PAH (35.55 min.)

L'Obra Social de la PAH segueix creixent: quart edifici recuperat a Manresa

Amb aquest ja són 12 els blocs alliberats de la SAREB per la campanya de l'Obra Social de la PAH, d'un total d'una trentena de blocs en mans de fons voltors, la Banca i la SAREB.


VOLS COL.LABORAR AL CONTRAINFOS?

Passa´t els dimecres a partir de les 18.00h per l´infoespai.
Envia´ns notícies i convocatòries
Grava o edita notícies.
Mira també:
http://latele.cat/contrainfos/
https://www.youtube.com/watch?v=U7H8sz6m6gM

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat