Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats : guerra
]: Dos brigadistes catalans es troben assetgats per colons jueus a Hebron
22 jul 2003
recibido via email de palestina ARROBA llibertat.com en www.liberinfo.net

Els brigadistes catalans Pol Planas i Albert Estern es troven en aquests moments a la casa de la família D'NA, situada a tant sols uns metres de la colonia Kiriat Abra, i blanc habitual de les agressions dels colons jueus que pretenen annexionar les seves terres.La família D'Na, a través den Pol i l'Albert, ens demana que fem un esforç per difondre la situació d'emergència en que es troven

des de les 8'00 del matí, en que els colons i l'exèrcit estan tirotejant els voltants de la casa i enderrocant algunes vivendes properes.

Domingo 20 de Agosto 2003, 15 h.

Colonos de Kiryat Arba’a en Hebrón, atacan a la población civil palestina. Están realizando expropiaciones.Albert y Pol participan desde el 6 de julio pasado en una misión civil en Palestina.

Nos comunican hoy de forma urgente por medio de mensajes de teléfono móvil lo siguiente:“Estamos delante de la colonia Kiryat Arba’a de Hebrón. Los colonos, desde las 8 de la mañana, están ampliando territorio y varias casas están en peligro de ser derrumbadas. No paramos de oír tiros.”“ Por favor poneros en contacto si podéis, con los medios de comunicación locales y nacionales.”“Si nos queréis contactar: 00 972 54 87 37 53, la familia de uno de los afectados nos lo ha pedido”.Kiryat Arba’a es una de las colonias más agresivas implantadas en los Territorios Ocupados, con ataques constantes a la población palestina adyacente y que ocupaba ese territorio con anterioridad a la colonia. Desde hace cinco meses pretenden destruir dos casas de la familia Da’na y al no conseguirlo judicialmente actúan ellos mismos, impunemente bajo la aceptación de hecho del ejército.

Campaña Civil Internacional para la Protección del Pueblo Palestino. Contacto: misioncivil ARROBA hotmail.com

Xarxa d'Enllaç amb Palestina. Telf 660556373
Mira també:
http://www.quesevayantodos.ya.st

Comentaris

Re: ]: Dos brigadistes catalans es troben assetgats per colons jueus a Hebron
22 jul 2003
Es veu ke la situació no és tan tensa com s'explica en aquesta noticia, es veritat ke diumenge van haver-hi alguns trets, però tot va quedar en una falsa alarma, la situació però es bastant tensa.
Sindicat Terrassa