Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
[Contrainfos 93] 28 gener: índex
30 gen 2015
Aquesta setmana 9 noticies emeses en directe , com sempre, cada dimecres al voltant de les 21h a latele.cat
contrainfos_banner.jpg
CONTRAINFOS 93
(28/01/2015)

http://latele.cat/recull-de-noticies/contrainfos-93

1. Judici a Can Vies (3.40)

S'han celebrat dos judicis i un tercer ha quedat suspès.
Un noi de dinou anys afronta una petició fiscal de sis anys i mig de presó pels presumptes delictes d'atemptat contra l'autoritat i desordres públics. L'acusen d'haver llançat una ampolla de vidre –segons el fiscal, si hagués estat de plàstic, no s'hauria jutjat.
Veiem la manifestació que es va fer pele carretea de Sants el passat diumenge.(sants.tv)

2. Teaser Temps de Can Vies (1.25)

I seguint amb la tempatica Can Viera us presentem el teaser que s´ha difos aquesta setmana d´un documental que s´està realitzant sobre el desallotjament i reokupació de Can Vies

3. #10AnysImpunitat. Detinguts gracia (1.00)

La nit del 8 de gener del 2005, tres joves graciencs van ser detinguts i torturats per la Guàrdia Urbana de Barcelona. Malgrat que van denunciar les tortures, la seva denúncia va ser arxivada.

Ara, deu anys més tard un ex-sergent de la Guàrdia Urbana ha fet públiques unes declaracions en les que parla d’aquella nit reconeixent els fets que els joves van denunciar. És per això que el Dani, el Ramon i l’Adrià han decidit trencar el silenci i explicar què va passar realment, exigint justícia.



4. Recuperem la Sala Ciutat (01.48)

Un grup d’unes 40 persones han fet públic aquest matí al voltant de les 12 del migdia la okupació de la Sala Ciutat de Manresa, situada al barri de les Escodines. Les persones, agrupades davant l’antic teatre que havia de ser enderrocat pròximament, han llegit un manifest abans de fer l’entrada i han anunciat que avui a les 5 de la tarda hi haurà el primer acte obert amb la projecció de la pel·lícula “Cinema Paraiso”. El col·lectiu “Recuperem la Sala Ciutat” vol convertir-la en un espai cultural i evitar-ne l’enderroc.

5. Las Queremos Libres ( 1.12)

El passat dimmers us anunciavem la possible obertura del secret de sumari que manté el jutge pels 7 companys anarquistes segrestats a presons de Madrid durant l´Operacion Pandora. Doncs bé, el susodicho funcionari ha decidit postergar un mes més el secret de sumari, deixant als companys privats de llibertat sense saber de què sel´s acusa. Veiem un video que promou la difusió d´un dels textos editat pels Grups Anarquistas Coordinados

6. Kobane Alliberada

Les forces kurdes a kobane han expulsat finalment a l´EStat islamic de la ciutat despres d´una llarguissima resistencia. Celebrem aquesta victoria de les unitats de defensa dels pobles. Us convocquem el proxim dia 7 de febrer a la concentració que es farà davant del consolat Turc i a la xerrada que farem a la cafeta que organitza La tele el proper divendres

7. Wilson se queda

L'Ajuntament de Madrid esta ventilant vivendes públiques per pagar el seu deute. Un fons financer de fondos buitre implsa els deshaucios. Aqui desnonen a una familia amb un bebe, però la resistència està viva, amb la campanya WilsonSeQueda.

8. Ateneu d´oficis

A l´Ateneu La Base , al Poble Sec, han començat una iniciativa de Taller d´oficis. Veiem el video de presentació.

9. 4rt aniversari revolta Egipte

I per acabar coincidint amb el 4rt aniversari de la primavera Àrab a Egipte, recuperem unes imatges de com el poble valent i organitzat pot, quan vol, fer retirar un exèrcit.


convocoatories:

31 Gener Espai Germanetes 12.30 xerrada Pandora + Paella solidaria
7 F Pizzeria solidaria a La Barberia
8F Pizzeria a kan pasqual en solidaritat amb encausades Pandora
13F Cafeta La tele a Kasa de la Muntanya

VOLS COL.LABORAR AMB EL CONTRAINFOS?
Fes-nos arribar propostes a @contrainfos o passa´t un dimcres a partir de les 19h per l´infoespai de la Plaça del Sol.
Mira també:
http://latele.cat/recull-de-noticies/contrainfos-93
http://latele.cat/contrainfos

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat