Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Concentració divendres 16 de gener a les 20h a la plaça orfila en solidaritat anarquistes preses "Operación Pandora"
13 gen 2015
CONCENTRACIÓ DIVENDRES 16 DE GENER A LE 20 HORES
PLAÇA ORFILA (SANT ANDREU)
7_CARTEL.pdf
CARTEL.pdf (220,07 KiB)
CONCENTRACIÓ DIVENDRES 16 DE GENER A LE 20 HORES
PLAÇA ORFILA (SANT ANDREU)

EN SOLIDARITAT AMB LES ANARQUISTES EMPRESONADES EN L'OPERACIÓ PANDORA.

La matinada del 16 de desembre del 2014 els mossos d'esquadra assalten diversos domicilis de Sabadell, Manresa, Madrid, així com als barris de Sant Andreu, Poble Sec, Nou Barris , Gràcia i els ateneus llibertari de Poble Sec i Sant Andreu, dins l'operació policial denominada “Operación Pandora”.
D'aquesta manera es produeix un nou cop repressiu a l'anarquisme: la detenció d'onze anarquistes. Després de tenir-les incomunicades i dispersades a diferents comissaries de la província de Barcelona són traslladades a Madrid, on passen a disposició judicial davant l 'audiència nacional, decretant presó preventiva sense fiança per a set d'ells i elles i la llibertat amb càrrecs pels altres quatre, tot sota l'acusació “d' organització criminal amb finalitat terrorista de caràcter anarquista violent”. Ara fa un mes que es troben empresonades.

Ja feia temps que els mitjans de comunicació anaven anunciant aquest cop repressiu, tractant de crear alarma social a la població, per tal de poder justificar posteriorment el desplegament policial, tot el seu arsenal antiterrorista i la posterior presó preventiva.

D'aquesta manera tracten castigar a les persones que diàriament lluiten contra el poder i es rebel·len contra la misèria quotidiana. Contra aquelles persones que no es resignen a les migales amb les que l'Estat ens vol mantenir callades i lluiten qüestionant les bases d'aquest sistema.

El sistema vol criminalitzar les lluites però nosaltres sabem que l'únic responsable de la misèria que vivim diàriament és l'Estat i el terror que intenten imposar-nos quotidianament mitjançant els treballs precaris, les factures, les tarifes dels transport públics, els desnonaments, els preus de l'habitatge, el menjar transgènic, la contaminació ambiental, la cultura del patriarcat que agredeix i assassina dones quotidianament, les llei migratòries i racistes, la llei mordaça...

Terrorista és qui ens imposa una vida de misèria no qui la combat.

Mentre regni l'opressió hi haurà rebel·lia.

LLIBERTAT IMMEDIATA PER LES ANARQUISTES PRESES.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració divendres 16 de gener a les 20h a la plaça orfila en solidaritat anarquistes preses "Operación Pandora"
15 gen 2015
Desde Sabadell feia temps que s'estava cridant a la gent a manifestar-se el mateix dia, també als col·lectius de BCN. El pròxim cop que decideixis (o decidiu, no se qui ets/sou) convocar una manifestació, molaria com a mínim comunicar-se abans amb la gent del barri per poder fer millor les coses.
Sindicato Sindicat