Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
[Fotografia] MAXHO Fotografia Llibertària
11 gen 2015
bannermaxho.png
logomaxho.png
MAXHO Fotografia Llibertària és un projecte fotogràfic personal que pretén documentar fotogràficament el màxim d’actes possibles relacionats amb el món llibertari i els col·lectius que en formen part.

Es poden utilitzar les fotografies que es troben en aquest blog, com les de la pàgina de facebook; sempre i quan no sigui amb objectius comercials.Per altre banda s’agrairà que tan col·lectius com les persones que les utilitzin facin menció al projecte.

En cas de voler contactar per qualsevol qüestió es podrà fer a partir de la següent direcció correu: maxho.fotografia[at]riseup.net

Tambè em pots trobar a les següents xarxes socials:

MAXHO Fotografia Llibertària (Facebook)

@fotografia_llib (Twitter)

Maxho (Flickr)
Mira també:
https://fotografiallibertaria.noblogs.org/
https://secure.flickr.com/photos/128842382@N06/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Fotografia] MAXHO Fotografia Llibertària
12 gen 2015
tapa caras majx!
Re: [Fotografia] MAXHO Fotografia Llibertària
12 gen 2015
puedes hacerles mas facil el trabajo a ellos?
te parece ke lo ke faltan son imagenes en una ciudad como barcelona ke es pura estetica y pose?
no habrá trato diferenciado
Re: [Fotografia] MAXHO Fotografia Llibertària
12 gen 2015
Fotografia llibertària... amb copyright? En tot cas entenc el fet de posar llicències per protegir-les de mitjans comercials, però podries fer-ho a través de llicències Creative Commons que també permeti obra derivada, per fer cartells per exemple. Jo acostumo a fer servir aquesta:

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/


Sobre tapar cares, si més no el mínim que podries fer és pujar les fotos a baixa resolució (900-1000px d'amplada màxim) per què no es puguin ampliar i cada cara sigui 2-4 píxels. Tal com estan ara les puc descarregar del flickr a màxima resolució (més de 12Mpx) i això permet ampliar les fotos i aconseguir les cares amb detall.
Si bé tampoc crec que això signifiqui fer-lis més fàcil el treball a ells, degut a la gran quantitat de recursos de què disposen per aconseguir aquest material, amb millor qualitat i sense haver d'anar buscant per la web, sí cal ser responsable amb les fotografies que un fa i amb els possibles usos indeguts que se'n poden derivar.

Si no saps com tapar cares fàcilment, com reduïr automàticament el tamany de les imatges o et puc ajudar amb qualsevol cosa deixa-m'ho escrit aquí en un comentari i et contacto per mail.

Salut
Re: [Fotografia] MAXHO Fotografia Llibertària
12 gen 2015
Gràcies pels consells "KS", per qualsevol cosa escriu-me al correu millor.
Sindicat