Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Charlie Hebdo. Algú pot explicar el teatre de l'spray?
11 gen 2015
Com és que la policia fa teatre? la policia està implicada doncs no? per tant no es el moro dolent el que ha dissenyat l'operació no? És una operació policial francesa no?
Ningú mereix ser executat i sempre ho denunciaré. També la manipulació i la rentada de cervell de les mases.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=57ayo93icvw#t=

http://www.voltairenet.org/article186413.html


De moment jo sols he vist un mort (fingit). Els altres no els he vist.

Com és que la policia fa teatre? la policia està implicada doncs no? per tant no es el moro dolent el que ha dissenyat l'operació no? És una operació policial francesa no?

No obstant, continuarà sent el moro i el negre africà qui morirà a mans de l'estat que més gasta en exèrcit dintre de la Unió europea. Perquè després d'això dóna per descomptat que faran alguna de grossa per treure rèdit de les seves "inversions" i desviar l'atenció de l'electorat dels problemes interns.

Com és que tant dolor per uns suposats morts (que no he vist) i tanta indolència per tots els que els francessos han matat a Malí, Libia, Siria...... que sí són reals (i infinitament més nombrosos amb nens que segur que són innocents) i malauradament no he vist tant espectacle mediàtic ni tant condol. De fet ningú s'ha mullat per ells.

Hipocresia i genocidi i nosaltres fent-hi costat i marginant a qui tenen nassos de denunciar. Queda molt guai anar de dolgut.

Per cert, t'acconsello que repassis tot el material que hi ha al voltant de les torres bessones i el degradant abu-graib o guantanamo. Sembla molt clar que no ho va fer el moro dolent. Allò si que va ser una massacre i ja no parlem d'Irak, Afganistà, Libia, Siria, Mali..... Per no parlar del ja fastiguejant tracte als palestins i tot això és occident qui ho fa. Aqui una mica de material al respecte: http://www.voltairenet.org/mot37.html?lang=es Occident sempre fa el mateix: executa l'acció i la presenta com a acció de l'enemic al que ha de genocidar.

O despertem o no tenim futur.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Charlie Hebdo. Algú pot explicar el teatre de l'spray?
11 gen 2015
Em sembla que va ser Albert Einstein que va dir que "tenim que despertar o no tindrem futur... En sembla que de la primera qüestió, encara no hi ha evidencies..."

Be, no va dir aixó, peró quelcom semblant...! L'estupidessa dels humans és més dificil de resoldre que tots els misteris del univers,
Sindicat