Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
[CanBatlló] Comunicat solidari empresonades per l'Operació Pandora
07 gen 2015
Arran de les detencions i posteriors empresonaments de companyes del moviment lllibertari ara ja fa unes setmanes dins de l'anomenada Operació Pandora, des de l'espai veïnal autogestionat de Can Batlló volem fer pública la nostra indignació per aquests fets i sumar-nos al clam de llibertat.

Creiem que aquests empresonaments només responen a la necessitat de fer mal als moviments socials, especialment a aquells que mostren una actitud ferma contra les barbaritats del sistema. Vivim en una societat on ja no queda espai per a ser lliure, on la més pobre, la més precaria, és alhora la castigada. Només cal fer un cop d'ull a la nova “llei mordassa” que sota el nom de “llei de seguretat ciutadana” només està regulant els privilegis de les classes adinerades. L'okupació serà més penada, les multes seràn més grans, la prostitució es perseguirà, es legalitzen les devolucions d'immigrants “en calent”, … en canvi, les forces de l'ordre estaràn més protegides i les institucions polítiques i el perímetre al seu voltant també.

Estem convençudes que això, tan la llei mordassa com l'empresonament de les companyes anarquistes, juntament amb el seguit d'escorcolls a centres socials i vivendes, és un simptoma de la por de la classe política. Intenten erradicar qualsevol crítica que els pugui afeblir, i és per això que en un context de gran descrèdit del sistema per part de la població, els polítics, jutges i policies s'alien per contrarrestar a aquelles que durant anys han estat treballant per un món diferent, més just.

Però les nostres ànsies de llibertat són més grans que la seva repressió, així que cap detenció, cap multa, cap empresonament tallaran les ales ni a les de dins ni a les que estem fóra. Lluitarem cada dia, des de tot tipus d'espais: ateneus, centres socials, cases okupades, qualsevol col·lectiu o grup que tingui la llavor d'un nou món en el seu cor segueix bategant amb força per fer de Barcelona i del món un lloc d'igualtat i justícia social.

A tots els espais que heu estat colpejats, amb molts dels quals hem col·laborat aquests últims anys, a totes les persones que heu patit la repressió aquestes últimes setmanes, i especialment a aquelles que segueixen rebent-la dins les presons. Solidaritat i força des de Can Batlló.

Si ens toquen a una ens toquen a totes.
Terrorista és qui ens condeman a una vida de misèria. No qui es rebel·la contra ella.

Assemblea General de Can Batlló
Gener de 2015, Barcelona

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat