Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sense clasificar
[Berlin] Pancarta solidaria amb les represaliades i preses de l'Operació Pandora
27 des 2014
Aquest matí a un dels ponts de Yorckstrase, al centre de la ciutat de Berlín, ha aparegut aquesta pancarta en solidaritat amb les represaliades i presas de l’Operació Pandora.
pigu.JPG
CATALA

27 de desembre 2014. Berlín

Aquest matí a un dels ponts de Yorckstrase, al centre de la ciutat de Berlín, ha aparegut aquesta pancarta en solidaritat amb les represaliades i presas de l’Operació Pandora, amb les 4 que estan sota llibertat vigilada, i amb les 7 que estan preses. És una mostra més de solidaritat, de suport i de força! Des d’aquí volem transmetre ànims a tots els llocs de la península Ibèrica que durant el dia d’avui participaran a la crida solidària, realitzant diverses mobilitzacions.

Ha passat poc més d’una setmana des de les detencions, i la solidaritat creix dia darrere dia. Destrossant els murs de l’Estat Espanyol, les mostres de suport a les nostres 11 companyes han esdevingut a nivell internacional. Seguim amb el cap ben alt, al vostre costat! La repressió colpeja a aquelles que s’atreveixen a lluitar i a alçar la veu davant de tanta misèria. Des d’aquestes fredes terres volen enviar un missatge al Poder: No pararem! Mai! No deixarem que la misèria que heu creat faci que les nostres companyes es sentin soles, no deixarem que la vostra repressió i els vostres draps bruts serveixin per criminalitzar a les que lluiten. Ara més que mai, la lluita es l’únic camí! Ens creuem pels carrers...

Llibertat Anarquistes Preses!

Des de dins...des de fora...Per l’Anarquia.


CASTELLA

27 de diciembre 2014. Berlín

Esta mañana en uno de los puentes de Yorckstrase, en el centro de la ciudad de Berlín, ha aparecido esta pancarta en solidaridad con las represaliadas y presas de la Operación Pandora, con las 4 que están bajo libertad vigilada y con las 7 que están en prisión. Es una muestra más de solidaridad, de apoyo y de fuerza! Desde aquí queremos transmitir ánimo a todos los lugares de la península Ibérica que durante el día de hoy participarán en la llamada solidaria, realizando múltiples movilizaciones.

Ha pasado poco más de una semana desde las detenciones y la solidaridad crece día tras día. Destruyendo los muros del Estado Español, las muestras de apoyo a nuestras 11 compañeras se han manifestado a nivel internacional. Seguimos con la cabeza bien alta, a vuestro lado! La represión golpea a aquellas que se atreven a luchar y a levantar la voz ante tanta miseria. Desde estas frías tierras queremos enviar un mensaje al Poder: No pararemos! Nunca! No dejaremos que la miseria que habéis creado haga que nuestras compañeras se sientan solas, no dejaremos que vuestra represión y vuestros trapos sucios sirvan para criminalizar a las que luchan. Ahora más que nunca, la lucha es el único camino! Nos cruzamos por las calles…

Libertad anarquistas Presas!

Desde dentro...desde fuera...Por la Anarquía!


ALEMANY

Heute morgen wurde an einer der Brücken an der Yorckstraße ein Transpi, in Solidarität mit den von der Repression betroffenen Personen durch die Operation Pandora, aufgehangen. In Solidarität mit den 4 die unter Auflagen draußen sind und mit den 7 die im Knast eingesperrt sind. Es ist ein weiter Beweis unserer Solidarität, Unterstützung und Stärke. Von hier aus wollen wir Unterstützung und Energie an alle Orte der Iberische Halbinsel senden, die heute an dem Solidaritätsappell und verschiedenen Demonstrationen teilnehmen werden.

Nach etwas mehr als einer Woche, nach den Verhaftungen, wächst die Solidarität Tag für Tag. Die Soliaktionen für unsere 11 Gefährt_innen haben die Mauern Spaniens längst überwunden und sind international zu sehen.

Die Repression trifft die, die sich trauen zu Kämpfen und ihre Stimme gegen die Zustände erheben. Aber das wird uns nicht zur Aufgabe Zwingen. Wir werden weder zulassen, dass ihre dreckigen Machenschaften dazu führen, dass sich unsere Gefährt_innen allein fühlen noch, dass der Kampf kriminalisiert wird. Machen wir weiter mit der erhobener Faust! Wir sehen uns in den Straßen...

Freiheit für die anarchistischen Gefangenen!

Desde dentro…desde fuera…Por la Anarquía.

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more