Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
Festa Antinadal a Gràcia
21 des 2014
Religió catòlica? Consumisme superflu? Publicitat per a infants? Família patriarcal i joguines segregades? Imperialisme cultural nord-americà? Hipocresia assistencialista?

Ni el que representa que és, ni el que en realitat és. El Nadal NO CAL. Per això, el recentment creat Comitè Antinadalista Gracienc Autònom, format pels Típcs impertinents Odiosos i conegut per les sigles CAGA (TIÓ) obrirà el dia 24 a la nit una Zona Temporalment Alliberada de Caspa Nadalenca (ZTACN) a l'Ateneu Rosa de Foc.
fiestah.jpg
ni ni.jpg
Sin título-2.jpg
MANIFEST ANTINADAL

No volem celebrar l'aniversari de Jesús de Natzaret. Encara que hi ha qui diu que va ser el primer anarquista de la història, no ens la colen. Estem fartes d'escoltar cançonetes per altaveus que contradiuen qualsevol perspectiva científica: els peixos no beuen aigua al riu, l'absorbeixen a través de la pell. Durant dos mil·lenis, l'església ha reprimit a cops de creu la ciència, la sexualitat i la dissidència, beneïnt dictadors i prohibint llibres, essent protagonista dels poltres de tortura de la Inquisició i la crema de dones vives a la plaça pública. Creiem que el món seria un lloc millor si el cristianisme mai hagués existit.

Rebutgem el consumisme i, per tant, la seva manifestació més descarada i absurda. Volem que calli el bombardeig publicitàri que ens empatxa per aquestes dates. El Nadal és la festa grossa del Capital, que ens arrossega com a ovelles fins a les caixes registradores per rendir-li tribut al Déu Diner. Rebutgem l'obligació social inculcada per Corte ingles i la resta de taurons comercials, consistent en fer regals a tort i a dret, potser sense ni coneixer el familiar llunyà amb el qual estàs celebrant ves a saber què.

Ens repugna veure que els culpables de la injustícia social i la pobresa generalitzada, per exemple La Caixa, es rentin la cara amb iniciatives hipòcrites i assistencialistes com el Gran Recapte i la Marató de TV3, que son una falsa solució per les desigualtats socials. La seva caritat del desembre no ens farà oblidar que són uns lladres durant la resta de l'any.

No tolerarem que adoctrinin els infants amb detergent cerebral televisiu i que els facin reproduir rols odiosos. Ni les nostres mares s'han d'encarregarar soles de preparar els àpats, ni les nostres filles seran supermodels de plàstic, ni els nostres fills soldats de les vostres guerres. No volem domesticar els infants amb les consignes d'"aquest any m'he portat bé", acompanyades de recompenses materialistes. Tot això ajuda a generar una societat adormida que no és capaç d'agafar l'escopeta quan se li cola un yankee barbut per la xemeneia.

Hem d'aturar l'imperialisme nord-americà. Els seus símbols estan als carrers, les escoles, les botigues... Cridem a la insurgència popular contra l'ocupació de les nostres viles i ciutats per part d'aquests marines grassonets de color vermell que venen propaganda de Movistar a la porta dels centres de consum. Saben on vivim però, si ens ataquen, ens defensarem.

Ara, no us espanteu: el nostre esperit contestatari no implica que ens haguem de privar de fer una bona festassa hivernal per celebrar el solstici, per molestar o simplemement perquè sí. En altres paraules, NO ENS CAL DÉU PER MUNTAR UN CRIST. Per això el Comitè Antinadalista Gracienc Autònom declararà una Zona Temporalment Alliberada de Caspa Nadalenca, el dimecres 24, a partir de les 23.30, a l'Ateneu Rosa de Foc (C/Robí, 5). Us hi esperem!

ANTINADAL A GRÀCIA!
#muntemuncrist
Mira també:
https://www.facebook.con/events/195525660618056/?ref_dashboard_filter=upcoming

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more