Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: criminalització i repressió
Cunyes radiofoniques per la llibertat de les preses
19 des 2014
Cat// Cast
Ja estan sonant a Ràdio Bronka!
El passat dia 16 de desembre moltes anarquistes de Barcelona vam matinar amb males notícies. Eren les cinc de la matinada quan unes a altres ens avisàvem per telèfon del que estava succeint. Un macrooperatiu dels Mossos d'Esquadra havia rebentat les portes de la Kasa de la Muntanya, de l'Ateneu Llibertari de Sant Andreu de Palomar i de l'Ateneu Anarquista del Poble Sec. Alhora, també estaven escorcollant les cases d'amigues i companyes als mateixos barris, a Gràcia i a Roquetes; a més a més de Sabadell, Manresa i Madrid. A mesura que va anar avançant el matí vam anar coneixent algunes dades. El cop represiu estava orquestrat des de l'Audiència Nacional de Madrid i es van detenir a onze persones en total.

Es en aquell moment que la premsa i policia repeteixen un mateix nom: Operació Pandora i parlen de terrorisme anarquista. L'acusació és d'organització terrorista. Dos dies després, a Madrid, set d'aquestes persones son enviades a presó preventiva. L'Audiencia Nacional ha decretat secret de sumari i no ha revelat els fets pels quals se'ls acusa i empresona.

T'havies imagina't arribar a aquest punt?

A nosaltres no ens sorpren. Els anarquistes els hi servim de “chivo expiatorio” per generar por. Mai els hi hem caigut bé. No passa res. Nosaltres tampoc tenim estima ni a l'Estat, ni a la policia, ni a les presons, ni a tot el sistema econòmic que sustenten. Hi ha un conflicte obert. I no ens amaguem d'això. Criminalitzant-nos a nosaltres pretenen espantar a tota la dissidència, a totes les persones que comencen a estar massa fartes.

Per elles, per totes. Llibertat empresonades de l'operació Pandora
S'han equivocat. No son onze. Som moltes més
A terra els murs de les presons
Mira també:
https://archive.org/details/detenidasoperacionpandora_cast
https://archive.org/details/detenidasoperacionpandora

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat