Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[Badalona] [Fotos/Videos] Concentració en suport amb el conflicte amb Mercadona del Sindicat de Albacete 12/12/2014
19 des 2014
mercadona1.jpg
mercadona2.jpg

[Acció Sindical] [Fotos/Videos] Concentració en suport amb el conflicte amb Mercadona del Sindicat de Albacete 12/12/2014

desembre 19, 2014 by CNT-AIT Badalona     Deixa un comentari

El passat divendres 12 de Desembre a les 20:30h el nostre sindicat es va concentrar davant les portes del Mercadona que es troba al Centre Comercial Màgic de la ciutat de Badalona, en suport amb el conflicte que manté la CNT-AIT, en aquest cas el sindicat de Albacete.

Per tal d’exigir el pagament de les indemnitzacions pertinents a les companyes acomiadades, moltes d’elles portaven treballant a l’empresa més de 20 anys; és en aquests context qun Mercadona està acomidant aquests úñtims 4 anys més de 10.000 treballadores, per la qual cosa veiem clar que Mercadona està perpetran u ERE enconbert, per tal l’objectiu de l’empresa és eliminar la major part de la plantilla amb antiguitat i colocar trebalaldores amb pitjors condicions de treball i menor salari.

Per aquest motiu des del nostre sindicat vem decidir visualitzar el suport cap ales nostres nostres companyes així com denunciar públicament les irregularitats que manté Mercadona cap al es seves treballadores, per tan vem estar des de les 20:30h fins el tancament de l’establiment a les 22h concentrades davnt denunciant l’empresa i cridan consignes a favor de les nostres companyes.

Treiem molt bona valoració ja que degut a l’hora molta gent va poder assabentar-se de les pràctiques mafioses de Mercadona.

MERCADONA ASSETJA I ACOMIADA!

BOICOT MERCADONA!
Mira també:
https://cntbadalona.wordpress.com/2014/12/19/accio-sindical-fotosvideos-concentracio-en-suport-amb-el-conflicte-amb-mercadona-d
https://cntbadalona.wordpress.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat