Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
La lluita és l'únic camí
18 des 2014
lluitaA3.pdf
lluitaA3.pdf (234,32 KiB)
La matinada del passat dimarts 16 de desembre un desplegament policial ordenat per l’Audiència Nacional irromp en els nostres espais i deté a 11 companyes. En Sant Andreu assalten quatre vivendes, registren l’Ateneu Llibertari del Palomar i s’emporten a tres de les nostres. Assistim a la denominada operació Pandora, un cop repressiu dirigit pel jutge Javier Gómez Bermúdez contra el moviment anarquista. Una vegada més l’Estat recorre a la denominada lluita antiterrorista per a eliminar a qui qüestiona i amenaça l’ statu quo.
Però qui sembra el terror? A cas no és l’Estat una maquinària despietada i cruel que gaudeix de total impunitat? El mateix engranatge inhumà capaç de rescatar la banca mentre desnona les nostres veïnes i condemna les nostres vides a la precarietat? Què tanca i tortura a persones migrades en Centres d’Internament? Què retalla cada cop més llibertats en pro de una suposada seguretat ciutadana que en realitat és una altra forma de mantindre els privilegis d’uns pocs a costa de la misèria de la resta?
No tenim res a amagar. Som anarquistes i rebutgem l’ordre social imposat. No estem disposades a empassar-nos aquesta realitat de misèria i acceptem el conflicte derivada d’aquesta decisió. El nostre compromís és ferm i la nostra resposta és clara:
La lluita és l’únic camí.


La madrugada del pasado martes 16 de diciembre un despliegue policial ordenado por la Audiencia Nacional irrumpe en nuestros espacios y detiene a 11 compañeras. En Sant Andreu allanan cuatro viviendas, registran el Ateneu Libertario del Palomar y se llevan a tres de las nuestras. Asistimos a los primeros coletazos de la llamada operación Pandora, golpe represivo dirigido por el juez Javier Gómez Bermúdez contra el movimiento anarquista. Una vez más el Estado recurre a la denominada lucha antiterrorista para eliminar a quienes cuestionan y amenazan el status quo.
¿Pero quien siembra el terror? ¿Acaso no es el Estado una maquinaria despiadada y cruel que goza de total impunidad? ¿El mismo engranaje inhumano capaz de rescatar a la banca mientras desahucia a nuestras vecinas y condena nuestras vidas a la precariedad? ¿Qué encierra y tortura a personas migrantes en Centros de Internamiento? ¿Qué recorta cada vez más libertades en pro de una supuesta seguridad ciudadana que en realidad es otra forma más de mantener los privilegios de unos pocos a costa de la miseria del resto?
No tenemos nada que esconder. Somos anarquistas y rechazamos el orden social impuesto. No estamos dispuestas a tragar con esta realidad de miseria y aceptamos el conflicto derivado de esta decisión. Nuestro compromiso es firme y nuestra respuesta es clara:
La lucha es el único camino.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat