Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
[Contrainfos 90] 17 desembre
18 des 2014
Index de continguts del Contrainfos 90, emès en directe el 17 de desembre a latele.cat
contrainfos thumbail.jpeg

CONTRAINFOS 90
17/12/2014

http://youtu.be/f-cE4uZat7Q


Benvinguts al contrainfos 90, avui 17 de desembre a les 21h des de l Infoespai de la Plaça del Sol on fem setmanalment aquest noticiari de latele.cat.
Setmana calenta amb manis com la del 22 aniversari de l´assassinat de Pedro Alvarez, on més de 300 persones van cridar a l´hospitalet contra la impunitat policial i que lamentablement no hem pogut cobrir .
Calenta pel desembarcament de l´Audiència Nacional amb els mossos d´esquadra com a Braç executor de la Operacion Pandora per detenir almenys 11 companys anarkistes que la premsa ja s´ha encarregat de titllar com a terroristes. Ja sabeu, l´Estat apunta i la premsa dispara. Amb la Llei Mordasa a flor de pell advertim que des del contrainfos no deixarem d´informar al carrer, peti qui peti. Passem doncs a les notícies



1.Testimoni escorcoll Kasa la Muntanya #Operacion Pandora

Barcelona 16/12/2014.- L´Audiència Nacional ordena escorcoll del CSO Kasa de la Muntanya dins una operació contra l´anarquisme organitzat. Testimoni d´un dels presents explicant les vulneracions als drets bàsics durant l´escorcoll realitzat pels Mossos d´Esquadra a la matinada.
Un reportatge de latele.cat

2. Manifestació Si ens toquen a una ens toquen a totes

El mateix 16 a la tarda es va fer una manifestació multitudinaria de la solidaritat anarkista bla bla


3. Protesta Mercat Guinardó


S'inaugura el Carrefour de dins el Mercat del Guinardó, amb la presència de Xavier Trias, Franzina Vila i altres polítics.Les veïnes van convocar una protesta davant.
La nit anterior Nuñez i Navarro va fer entrar les màquines de demolició a la Torre Garcini, de les últimes masies al barri.

4. Salvem Vallcarca Prou Enderrocs

8 anys d'enderrocs continuats al barri de Vallcarca
8 anys d'enderrocs per convertir el barri en un formatge gruyere ple de solars
Avui, acabant el 2014, Nuñez i l'Ajuntament volen seguir enderrocant per fer més solars a Vallcarca
No hi ha un projecte clar de què hi faran
No permetrem un nou solar buit al barri
El temps ens ha donat la raó a les nostres crítiques a un pla especulatiu que ha acabat amb l'esperit d'un barri obrer genuí i singular


5. Detencio de Jone Ametzaga a Guernica

Veiem una mostra impressionant de solidaritat activa del poble de Guernika intentant impedir la detenció de Jone Ametzaga, condemnada a 18 mesos de presó per penjar una pancarta.

6. Acteal Chiapas

Aquest dissabte s´han complert 17 anys de la matança d´Acteal on un grup de paramilitars va matar xx persones i el dissabte com cada any es pintaran dos murals a la plaça del Sol.

7. Campanya de suport a la Directa

I ara, fem una pausa pels anuncis: us compartim un video dels companys de La Directa on resalten el paper del periodisme compromès amb el lema: Prenem Partit

8. Operacio CubaLibre del CSA Can Vies

Difonem també un video realitzat pel Centre Social Autogestionat Can Vies on denuncien la pressio de l´ajuntament sobre aquest centre social emblema de la resistència i encara en reconstrucció.

9. Homenatge a Elissa García Saez

A inicis de desembre, en el marc de les Festes Majors del barri, s´ha col·locat una placa que recorda la miliciana andreuenca que dona nom al nostre col·lectiu: Elissa García Saez, treballadora revolucionària que morí el 20 d’agost combatent els feixistes al front d’Aragó. Compartim un video del grup Llibertari St Andreu del Palomar.

10. Curt censurat per TMB

I per acabar aquest contrainfos, veieu un video de la campanya Stop Pujades que va participar al concurs de curts de TMB i que va ser censurat per criticar les pujades de preu i l´empoderament de l´usuari colant-se.


---------

Aquest serà el darrer [Contrainfos] de l´any, seguirem informant des de l Recull de Noticies de latele.cat i ens trobem de nou a partir de la segona setmana de gener. Envieu-nos notis a @contrainfos o contrainfos ARROBA latele.cat
Mira també:
http://latele.cat/contrainfos
http://youtu.be/f-cE4uZat7Q

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa