Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Comentari :: altres temes
On és Ada...?
15 des 2014
Per a que ningú oblidi... ja que els desnonaments no han disminuït: AUGMENTEN!
On és ADA?

"El número de desahucios aumenta un 7,3% en el tercer trimestre, las empresas del Ibex ganan 22.144 millones hasta septiembre"...

Aquesta notícia és d'avui i es pot trobar impúdicament per tot arreu!

Jo ja sé on és ADA: fent el darrer curset d'un llarg aprenentatge: reinserció urgent dins la PARTITOCRÀCIA on, pel què sembla hi haurà moltes empentes i cops baixos situacionistes per copsar places en la direcció del Més del mateix però amb "cares noves".
M'agradaria opinions al respecte perquè el tema s'ho mereix: CRIA CUERVOS... diuen a Castella. Comencen molt crítics, la tele fa la resta...
Per cert, el sexe al que pertanyen no importa massa, veritat?
Es pot ser igual de fill de P. amb un penis com amb una figa al bell mig de l'inici de la part baixa del cos,no?
Repeteixo: quan els desnonaments augmenten i els bancs s'engreixen com el que són, uns porcs,
On és l'ADA?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: On és Ada...?
15 des 2014
Bueno, doncs tenim a l'Ada i a un grupet de persones militants de la PAH pensant en les eleccions del maig 2015. Això ha deixat a certes PAH sense capitostes... cosa que vol dir que ara estan en mans d'altres militants socials, ja que la PAH segueix el seu camí.

Jo diria, on és Germinal? quina feina està fent Germinal a nivell d'habitatge? Estas al 500x20 potser? Com és que es demana responsabilitats a l'Ada i no als okupes?

Si volem moviments socials autònoms, com la PAH en aquests moments, tot i haver alguna fuita cap el electoralisme, els hem de disputar. És absurd pensar que la gent és revolucionària per se. La gent afectada vé molt despolititzada, però la gent activista no. I entre aquesta gent activista hi ha de tot: CUPaires, anarcos, autònoms, comunistes, ICVeros, i fins i tot fatxes.

Sinó entrem als moviments socials de què ens queixem si aquests acaben per no seguir una línia autònoma? I que consti que jo sí estic a la PAH (però a la d'un poble que no és Barna). Companyes, basta de queixes. La lluita contra la recuperació dels moviments socials per part d'altres tendències reformistes és totalment política. Hem de ser-hi.
Re: On és Ada...?
15 des 2014
Content de la teva resposta. Cal ser-hi! Sí. I el pati està com està! En castellà diuen "No hay más cera que la que arde"...
A vegades, en comptes de difondre pensament o opinió, m'agrada tocar una mica allò que no sona per a veure si algú respira i per on respira, perquè és del tot cert que molts s'apunten al carro de la lluita com a plataforma personal (en el cas que es xarrupa càmera i se surt a la tele)
On és germinal? També fora de Barcelona! Sovint al bell mig del merder, dels molts merders en els que crec que cal estar-hi. I d'un temps ençà, sense aspirar a res més que a ser un més, això sí, un que sempre ha lluitat i ho continua fent, PER LA CONSCIÈNCIA, per a ser un subjecte conscient! Salut!
Re: On és Ada...?
15 des 2014
ok, compa, cap problema. Veig que la crítica està feta des de la construcció. Em pensava una altra cosa. Les meves disculpes.

Caldria dir que la lluita dins de la PAH és molt dura. És un moviment social molt nou, amb vicis propis, però sobretot on hi cal fer moltíssima pedagogia. I aqui no val el lenguatge ultrapolititzat. Per a començar estem tractant qüestions delicades i no és plan de passar-li per la cara a una afectada els seus errors (hipoteca), sinó aportar solucions. Això implica mollar-se a nivell personal, baixar al terra i deixar de banda el discurs ideològic, ficant-hi alguna idea-força, això sí, però sense menjar olles.

Si t'impliques amb la PAH és una feinada. Mil assemblees, comissions, reunions, entrevistes amb els bancs, els polítics, etc. I tot per demostrar el que ja sabem la gent anarquista, que no es pot tirar per vies institucionalitzades. Són paper mullat. Però això no ho saben les afectades. Ho han de provar per si mateixes. Han de tenir les seves pròpies experiències. i a nosaltres ens toca respectar els seus ritmes, acompanyar-les i viure juntes els seus processos, que són durs de debó i que marquen de per vida.

Si aconseguim que la PAH no caigui sota la influència de Guanyem o de la CUP o de ICV o del reformisme o de qui sigui, serà una eina revolucionària de primera magnitut. Una PAH autònoma és dinamita pura.

ens falten mans, moltes mans. On sou? us necessitem a totes, companyes !! Vosaltres fareu la diferència entre un moviment social assistencialista i un moviment social que apunti cap a la revolució.
Re: On és Ada...?
15 des 2014
l'ada colau s'ha montat al dólar, ja té hora x fer-se una lipo
Re: On és Ada...?
15 des 2014
l'ada colau s'ha montat al dólar, ja té hora x fer-se una lipo
Re: On és Ada...?
15 des 2014
l'ada colau s'ha montat al dólar, ja té hora x fer-se una lipo
Re: On és Ada...?
15 des 2014
l'ada colau s'ha montat al dólar, ja té hora x fer-se una lipo
Re: On és Ada...?
15 des 2014
Perdoneu però algú pot explicar que és això del germinal? primer cop que ho sento, i no cap enllaç de web ni res.


Respecte l'Ada... no sóc precisament massa proper a aquesta, però trobo que la "crítica" no té massa sentit. Ella ha triat un camí estratègic (ajuntar-se amb altre gent i blanquejar ICV), es pot estar d'acord o no, però és lliure de fer-ho, com es podria haver posat a un altre àmbit... perquè ha d'estar de per vida a la PAH? perquè no us hi fiqueu altres a fons?


Potser val a dir que l'Ada i altra gent cobrava del DESC, i per tant, de fet feia d'alliberada de la PAH, dedicant-hi un munt d'hores a aquesta, sense que pagués la PAH. Potser el fet de que ara només quedi la gent que fa feina quan pot, ha repercutit (perquè com es diu a dalt, no ho coneixo però de ben segur que són un munt d'hores de feina).

Però llavors, situem bé el debat: per a una feinada tant ingent i on s'hi juga la vida tanta gent, cal alliberar-ne altre perquè hi pugui destinar un fum d'hores i feina. I no en el que faci l'Ada.
Re: On és Ada...?
15 des 2014
Per a un de l'EI.
Germinal en aquest cas que ens ocupa és una persona física que ja té un grapat d'anys, que ha fet pres´ço per motius polítics, que se l'ha jugada moltes vegades i ho deixo aquí. També és un gran llibre de Zola i, sobretot, un dels mesos del calendari republicà francès, entre moltes altres coses... A banda això, perdona però estic en desacord amb el teu discurs: al pa, pa i al vi, vi. Ada Colau és un exemple més de com la gent es podreix amb certa facilitat quan xarrupen càmera i veuen que el treball fet i la lluita lliurada els poden servir de "trampolí per escalar graons en societat"... A mi em fa fàstic!
Per a A: M'agradaria coneixe't. Segur que ens portaríem bé, del tot segur! Has de saber que sóc marxista... Vinc d'una escola prou putejada històricament parlant: Andreu Nin per citar-ne un. Sóc visceralment partidari de l'acció directa i tinc, sempre he tingut bons amics de la CNT. A principi dels anys setanta vaig lluita molt per la perspectiva de l'aliança obrera i totalment oposat a la interclassista Assemblea de Catalunya... Em sento un privilegiat per haver estat en primera línia de foc d'un seguit d'esdeveniments importants on he rebut de valent però sabent treure'n lliçons sempre útils pel proper combat... Sóc net de vençuts, fill de vençuts i vençut jo mateix diverses vegades! Però la vida continua i riu més fort el darrer a riure i si em moro pel camí sense haver pogut riure gaire, almenys hauré viscut! No tothom ho pot dir...
Salut!
Re: On és Ada...?
15 des 2014
no estàvem en contra dels lideratges?
Re: On és Ada...?
15 des 2014
la interclasista Assemblea de Catalunya, si fins i tot els troskos de LCR van valorar en un congrés que havia sigut un error considerar-la com una plataforma sense base social, com es va demostrar el contrari. Precisament els leninistes van tornar un moviment conservador en revolucionari, igual que pot passar en l'ANC (de fet ja ha fet un pas des de l'autonomisme a l'indepe) però encara queda camí
Re: On és Ada...?
16 des 2014
Mira "leninista": que avui, al final del 2014 em vinguis amb aquest discurs, la veritat em deixes "anonadado"... L'assemblea de Catalunya, de la maneta del PSUC omnipresent, va ser l'assaig general on es preparava el franquisme sense Franco... Això, a les escoles no s'explica així: el nou "espíritu nacional", el del Règim de la PARTITOCRÀCIA nascut del posterior Pacte Constitucional del 1978 del que l'assemblea de Catalunya en fou precursora. Però ja ho sap qui ho vulgui saber i recordar: la Història l'escriuen sempre els vencedors. I el PCE-PSUC va vèncer! Per això es va desintegrar el PSUC (forma de pagar el preu pels serveis prestats) i es va camuflar dins IU el PCE (on, des del PORE a la LCR, han estat anys i panys ben juntets els nostàlgics de Stalin i els que no varen comprendre gran cosa a Trotskij) La LCR, finalment, seguint l'estela del NPA francès, va sortir de IU... per a submergir-se dins PODEMOS... "Leninista", pots seguir negant l'evidència tant com vulguis... Però per favor, deixa Lenin tranquil si no és massa demanar: gràcies a gent com tu, la seva memòria queda molt malmesa amb la qual cosa, es tanca el cercle de la infàmia de totes les historietes que inunden el món, a quina més infame, contra els bolxevics i el bolxevisme! Quan "els troskos de la LCR" valoren quelcom en un Congrés, posa el cul a la paret, que estem parlant d'un corrent molt oportunista dins un món ple d'oportunistes... Acabo: en els anys setanta del Segle passat no era fàcil detectar el que jo ja denunciava i ho continuo fent. Però avui, ja no hi ha excusa per a qui vulgui mantenir una biga dins l'ull per tal de no veure-hi gens ni mica. Aqui i ara, hi ha encara Monarquia, gràcies, en primer lloc a Santiago Carrillo i tots els seus seguidors aleshores i als miops d'ara mateix!
Salut
Re: On és Ada...?
16 des 2014
quan parlava dels leninistes em referia a la URSS el 1917, evidentment a Catalunya no va passar el mateix degut a nombrosos motius, vicissituds, titubeigs o directament errors polítics o mala fe

salut!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more