Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
L' efecte Can Vies continua... Defensem la nostra gent, la gent que lluita!
12 des 2014
octaveta_detingudes.pdf
octaveta detingudes.pdf (95,35 KiB)
L’ EFECTE CAN VIES CONTINUA...

L’ espurna de la solidaritat s’ encén un Dilluns 26 de Maig,després d’ una campanya on milers de persones mostren el rebuig al possible desallotjament de Can Vies, la policia es presenta al centre social okupat, talla els carrers i accedeix a la finca rebentant tot el que hi impedeix el pas. A dins hi ha gent que s’ ha encadenat per dificultar la tasca de desallotjar l’ edifici, a fora el barri clama contra la presència policial i les seves accions dirigides pel regidor Jordi Martí (CIU).
La impotència davant de les forces policials era gran, però la força de totes les persones vingudes d’ arreu contra els abusos institucionals va ser major.
Més de 50 concentracions en suport a la lluita, des de Palma fins a Madrid, Bilbao.., mostres de solidaritat provinents d’ infinitat de llocs com Berlin o Atenes, milers de persones mobilitzant-se plantant cara a la policia i atacant les entitats bancàries denoten la ràbia d’ una gent a la que cada dia li roben el futur...Cops de porra, bales de goma, batudes policials, detencions, presons preventives, judicis i falses acusacions son les repercussions que patim i vam patir les que vam sortir al carrer en defensa d’un Centre Social Okupat i contra una situació social asfixiant per a la gent dels barris populars.
Però la veritat és que col•lectivament vam salvar Can Vies, vam defensar el barri, vam trencar amb la pau i la tranquil•litat que necessiten els polítics per gestionar els seus negocis en aquest país, i ara tornarem, si és que algun cop hem marxat. Perquè les persones que ens van omplir d’ orgull aquells dies, les que van fer pujar els colors a més d’ un polític, ara son perseguides per la “justícia”, i no pensem permetre que cap companya sigui encausada o entri a presó.

ABSOLUCIÓ PER A LES 84 DETINGUDES!
DEFENSEM ELS BARRIS!
DEFENSEM LA NOSTRA GENT, LA GENT QUE LLUITA!

Contacta amb nosaltres:

xdefensarelsbarrris ARROBA gmail.com
Tw:@xdefensarbarris
Fb: perdefensarelsbarris

Assemblea de detingudes per l’ efecte Can Vies

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat